BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finers besked – bryter tystnaden om maken Jonas sjukdom

09 jan, 2023 
Sarah Dawn Finer
Artisten Sarah Dawn Finer delade nyligen med sig av ett tragiskt besked.
När hon gästade Nyhetsmorgon talade hon ut om makens cancer för första gången.
– Värsta situationen man kan uppleva, säger hon.
Annons
Sarah Dawn Finer om julshowen med Tareq Taylor: ”Stolt över oss”Brand logo
Sarah Dawn Finer om julshowen med Tareq Taylor: ”Stolt över oss”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära artisten Sarah Dawn Finer vill helst inte prata om sitt familjeliv, utan vill hellre att det ska handla om det yrkesmässiga.

Sarah är idag gift med Jonas Reinsjö och tillsammans har de dottern Annie Grace och lille sonen Benji. Jonas har även fyra barn sedan tidigare, så en väldigt stor familj!

Sarah Dawn Finer talar ut om tuffa tiden

Sarah Dawn Finer har nyligen berättat att förra året var det mest utmanande någonsin. På Facebook delade hon med sig av ett långt och rörande inlägg som handlade om hur tuff den senaste tiden varit.

”På grund av olika personliga och privata omständigheter har detta år varit det mest utmanande året i mitt liv. Och jag skulle inte önska det någon. Även med det.. Jag har så mycket att vara tacksam för.”

Sarah förklarade vidare att hennes närmastes hälsa är det första att vara tacksam för och det viktigaste.

”Det har varit en kamp i år, och är något som aldrig kan tas för givet. Lektionerna jag har fått lära mig, och den ibland smärtsamma växten som följer med dem. Och att vara välsignad att få röra andra mänskliga hjärtan, genom mitt arbete eller i livet.”, skrev hon i ett inlägg på Facebook.

Sarah Dawn Finer bryter tystnaden om makens cancer

Nu delar Sarah Dawn Finer med sig av ett tragiskt besked. För första gången talar artisten ut om tiden när maken Jonas Reinsjö diagnoserades med cancer.

Annons

Det är i Nyhetsmorgon som artisten berättar om tuffa tiden som hon har valt att hålla privat och kämpat med bakom kulisserna.

– Jag tror att den största grejen som landade ganska snabbt var att allt förändrades på en minut, säger Sarah och fortsätter:

– Och beroende på vad du har för sorts cancer, om du behöver strålas, om det finns hoppfulla besked eller inte så är det klart att reaktionerna bli annorlunda. Det här var inte en hoppfull situation, det här var akut.

Artisten berättar även att det var en tid med mycket rädsla och ovisshet för familjen.

– När det händer slås man också av hur oförberedd man är med försäkringar och allt. För man lever i en värld där man inte tror att det kommer hända oss.

– Vi befann oss i den värsta situation som man kan uppleva. Vi var otroligt tacksamma över att det hittades nu. Men hade han inte gått dit, hade han inte haft det i släkten, då hade han dött om tre fyra år. Och det går inte att ta in, säger Sarah i tårar.

Sarah Dawn Finer om glädjebeskedet för maken

Sarah Dawn Finer berättar även om tacksamheten att maken lever, men också om den konstanta rädslan över att få höra att cancern spridit sig.

Artisten berättar även om hur maken mår idag.

– Han är frisk från cancern, men det kommer vara många år av att gå och kolla, säger hon.

Så starkt att du delar med dig av detta Sarah! Alla våra styrkekramar till familjen.

FOTO: TV4

Annons