Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sara ryter ifrån efter intima situationen i Ex on the Beach

25 okt, 2018 
Sara Bolay ryter ifrån i Ex on the beach
Efter en situation i Ex on the Beach ryter Sara Bolay ifrån mot andra deltagares beteende. ”Men på riktigt, vet du vad? Det där är inte okej”, säger Sara i kvällens avsnitt.
Annons

I varje avsnitt hittills av årets säsong av Ex on the Beach har tittarna kunnat se både kärleksfulla intentioner och drama mellan deltagarna, och det blir inga undantag i kvällens avsnitt av dokusåpan. För första gången någonsin avslöjar Sara Bolay att hon har ett extra öga för Alex D’rosso, därför tycker hon inte att det är särkilt kul att han natten innan delade säng med Moa Wennerberg.

Men vad hon ännu mindre uppskattar är att Moa pratar högt om nattens händelse inför gruppen. Det är något som slutligen får Sara att säga ifrån – framför alla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Får jag säga en sak? Helt ärligt. jag ska egentligen inte lägga mig i och jag kommer säkert ångra det här imorgon. Men på riktigt, vet du vad? Det där är inte okej. Så spara snacket till sen. Okej? Tack så mycket, säger Sara framför de andra deltagarna.

Annons

– Det här är så jävla obekvämt. Men när hon berättar något får jag bilder framför mig. Jag vill inte höra, fortsätter hon sedan i en synk.

När Sara och Alex sedan går undan för att prata förklarar hon mer hur hon tänker kring situationen.

– Va bara ärlig med mig Alex. Jag kan ta det. Jag spelar inga spel, jag säger inte att vi ska gifta oss men jag säger bara att jag inte vill veta vad…, säger Sara i programmet och fortsätter:

– Jag känner inte dig så jag kan inte säga vad jag vill. Jag vet bara att jag tycker om dig och om jag tycker om någon så vill jag inte dela den med någon annan.

Ex on the Beach visas på kanal 11 och Dplay på torsdagar och söndagar klockan 22.00.

FOTO: Kanal 11

Annons