Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paow i storbråk under Ex on the beach-inspelningen

18 okt, 2018 
Paow i bråk i Ex on the beach
I kvällens avsnitt av Ex on the beach kommer Paulina ”Paow” Danielsson in. Redan innan hon klivit in i huset är hon osams med två av tjejerna, och hennes första kväll kantas av både försök till försoningar och en hel del drama.
Annons

I kvällens Ex on the Beach dyker att nytt bekant ansikte upp. Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har vi sett i både Paradise hotel och Temptation Island tidigare.

– Utan att låta dryg nu så brukar jag alltid få den killen jag vill. Förut så dejtade jag bara killar som var losers, och nu har jag steppat upp mitt game lite. Tjejer brukar vara jävligt dryga mot mig faktiskt, blir det drama så… jag tar ju ingen skit. Tjejerna kommer nog inte klara konkurrensen mot mig, säger Paulina i sitt intro.

Och nog kan tittarna se att Paulina inte håller sig i bakgrunden när det kommer till drama. Redan innan hon klivit in i huset är hon osams med flera av deltagarna. En av dem är Moa Wennerberg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är fortfarande osams, jätteosams. Och det är ingenting som någonsin skulle kunna gå att lösa. Henne kommer jag verkligen konfrontera när jag kommer fram, säger Paulina i programmet.

Annons

När Paulina anländer till huset hälsar hon på alla förutom Moa. En stund senare bryter Moa ihop i tårar pågrund av den hårda stämningen mellan henne och Paulina. Efter påtryckningar av andra väljer Paulina därför att prata med Moa i ett försök att reda ut bråket. Men det slutar inte som någon i huset hade önskat.

– Nu efter mitt och Moas snack kommer jag att behandla henne som luft. Visst jag kan prata med henne, men jag bryr mig ett skit om hur hon känner eller tycker egentligen, säger Paow.

Moas tankar går inte riktigt som Paulinas.

– Jag vill lägga allt det här bakom mig, för det är sån jag är som människa. Men Paulina är tvärt om, att när det är något så vill hon gärna brusa upp det så mycket som möjligt för att hon ska få uppmärksamhet, säger Moa i sin tur.

Men det är inte bara Moa och Paulina som har ett bråk med varandra. Paulina och Jasmine Gustafsson var tidigare bästa vänner men är nu även de osams.

Annons

– Paow… trevligt. Det känns mer som att det är mitt ex än deras. Men det känns inte jobbigt att Paulina är här. Vi har varit vänner i tio år, och nu har vi varit ovänner i två tror jag, säger Jasmine när hon ser att Paow kommit in i huset.

Även Paulina och Jasmine gör ett försök till att diskutera deras tidigare bråk, men även det eskalerar fort. Men fortsättningen av bråket visas först i nästa avsnitt ev Ex on the beach.

Ex on the beach sänds på Kanal 11 och Dplay torsdagar och söndagar 22.00.

FOTO: Ibl

Annons