LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sveket mellan Jasmine och Adrian i Ex on the Beach: ”En kniv i hjärtat”

07 okt, 2018 
Sveket i Ex on the beach Allstars
Jasmine Gustafsson och Adrian Montin gick skilda vägar i början av året efter tre år tillsammans – nu medverkar båda i dokusåpan Ex on the Beach Allstars. I kvällens avsnitt får tittarna se både tårar och bråk efter en nattlig händelse.
Annons

Jasmine Gustafsson och Adrian Montin gjorde både succé i dokusåpan Paradise hotel, men i olika säsonger. Efter deras medverkan i programmet fann Paradise hotel-profilerna kärleken i varandra.

De flyttade ihop, skaffade hund och levde sitt liv tillsammans i tre år innan relationen plötsligt tog slut i början av året.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Adrian har gjort slut. Jag har velat berätta det här för er nu ett tag men jag har inte orkat, det här hände för cirka en vecka sen och jag har inte riktigt själv vetat hur jag ska smälta det här, berättade Jasmine Gustafsson i en video på sin Youtube-kanal då.

Senare avslöjade Jasmine att Adrian varit otrogen mot henne i podcasten ”I sanningens namn”.

Just nu går Ex on the Beach Allstars på Kanal 11, och i dokusåpan ser vi nu både Jasmine Gustafsson och Adrian Montin. När programmet spelades in i somras var relationen mellan Jasmine och Adrian fortfarande rejält infekterad, vilket är svårt för tittarna att missa.

Annons

Trots att de visste om varandras medverkan redan innan kamerorna startade så vägrar Jasmine att hälsa på Adrian när han dyker upp på stranden i det första avsnittet.

I kvällens avsnitt blir deras infekterade relation om möjligt ännu mer infekterad. Efter en kväll fylld av fest väljer Adrian att krypa ner i sängen bredvid en annan deltagare, Moa Wennerberg, och det hela slutar i både kramar, kyssar och annat. Vilket morgonen därpå får Jasmine att rasa.

– Jag tycker bara att det är äckligt, jag tycker att det är ett pissigt beteende. Det är ruttet liksom. Det känns verkligen som en kniv i hjärtat. Jag tror att Adrian vet om att jag låg i min säng och typ grät igår för att jag var så upprörd, säger Jasmine i programmet.

När Adrian ber om ursäkt blir Jasmine mer rasande och bryter ihop i tårar.

– Kom inte hit med din fucking offerkofta, gå. Jag vill inte höra vad du har att säga Adrian, allt är försent. Du ska alltid komma dagen efter och be om ursäkt. Gå bara. Du är en störd människa, sök hjälp, skriker Jasmine.

– Jag spelar inte mina kort jättebra som ex-pojkvän, det kan jag inte påstå, säger Adrian i synk i programmet.

Se Adrians svek mot Jasmine i Ex on the Beach Allstars:

FOTO: Kanal 11

Annons