LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami om dotter Saras hälsobesked: ”Storleken av en golfboll”

14 sep, 2023 
MARIA MONTAZAMI, SARA MONTAZAMI
Sara Montazami har opererats.
Nu berättar mamma Maria Montazami hur det egentligen ligger till med hennes hälsa.
”Lite skrämmande när man är ung”, skriver Maria till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”Brand logo
Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”

Maria Montazami, 57, slog igenom med dunder och brak när hon medverkade i Svenska hollywoodfruar. Tillsammans med maken Kamran, 62, och barnen Sara, 32, Hanna, 30, Emma, 26, och Nicholas, 25, gjorde de succé i tv-rutan.

Nu för tiden sänds inte Svenska hollywoodfruar längre men det stoppar inte Maria från att fortsätta synas i svensk tv. Hon är högaktuell i årets säsong av Över Atlanten och nyligen fick vi se henne i Fångarna på fortet tillsammans med dottern Sara.

Maria Montazamis olycka i Fångarna på fortet

Under avsnittet med Maria och Sara i Fångarna på fortet var dock olyckan framme för Maria.

Innan hon skulle göra en vattengren mot Joakim Lundell hade Maria varit inne i en annan cell som tog hårt på henne. Hon var helt svart i ansiktet och hade sot långt ner i halsen. Att sedan hoppa ner från en hög höjd och simma för livet var ingen höjdare.

Annons

– Ugh jag fick panik på vägen tillbaka och då tittar jag upp och ser att Joakim inte ens hade hoppat. Jag hade kunnat simma lugnt, förklarade Maria för Hänt och fortsatte:

– Efter simningen fick jag besök av en läkare som kollade att jag verkligen var okej. Det var verkligen svårt att andas och jag hostade under en lång tid senare.

Detta spelades in i våras men nu visar det sig att det inte bara är Maria som haft otur den senaste tiden. Dottern Sara har nämligen opererats.

Maria Montazami om Saras operation

I en story på Instagram berättar hon mer om operationen.

”Tack alla ni som har skickat gulliga meddelanden. Tänkte att jag ska förklara vilken operation det är som jag gjort så att ni inte behöver vara oroliga. Operationen var väldigt liten”, skriver Sara Montazami och fortsätter:

Annons

“Jag hade “excessive tissue” (överdriven vävnad på svenska) och det gjorde väldigt ont på min underarm. Det var mycket djupare än de hade trott, så de behövde sätta in en en slang och dränera det jag har i mig tills på fredag. Men så här långt har jag inte haft så ont.”

Sara berättar att hon fick se det som opererades bort och det ska ha varit lika stort som en golfboll.

”Jag fick se det efter operationen och den var lika stor som en golfboll!”

När Hänt når mamma Maria berättar hon hur Sara mår nu.

”Hon hade ”breast tissue” under hennes armhåla. Den gjorde ont och nu är den borta. Ett litet ingrep men ändå lite skrämmande när man är så ung. Inget farligt så nu läker hon och blir omhändertagen”, skriver Maria i ett meddelande till Hänt.

SARA MONTAZAMI

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons