LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Över Atlanten–deltagarna fann varandra i programet: ”Han är underbar”

05 sep, 2023 
Moa Risberg
Anders och Malin
Nyligen kom beskedet om att det blir en ny säsong av Över Atlanten.
Det har alltså blivit dags för sex nya kändisar att ge sig iväg ut på havet. Malin Gramer är en av de som är med – och nu berättar hon om relationen till deltagarna från programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bjuder Tobbe Trollkarl på magi – en magisk liveBrand logo
Här bjuder Tobbe Trollkarl på magi – en magisk live

Programmet går ut på att sex stycken svenska kändisar ska ta sig ann det riskfyllda och spännande uppdraget, att ge sig ut på öppet hav och segla tillsamman över Atlanten. Vilket är en segling på omkring 500 mil enkel resa.

Kändisarna utelämnas till havets makter när de ger sig ut på sitt kanske livs största äventyr där allt kan hända. Säsongen kommer att spelas in nu under hösten och sänds i rutan någon gång under nästa år.

Kändisarna som är med i Över Atlanten 2024

I samband med beskedet om den nya säsongen offentliggjorde även kanalen alla se sex kändis-deltagarna som kommer medverka under kommande säsong.

På deltagarlistan har vi för kommande säsong har vi Malin Gramer, Jessica Andersson, Anders Öfvergård, Hampus Hedström, Björn Kjellman och Tobias Blom.

Gänget befinner sig just nu i början av sin resa ifrån Gran Canaria, framför gänget väntar ett spännande äventyr på resan över Atlanten till destinationen Rio de Janeiro i Brasilien.

Annons

Malin Gramers relation till deltagarna i programmet

I podcasten Mitt i livet som programledaren Malin Gramer har tillsammans med väninnan Jessica Lasses, berättar Malin om sin kommande medverkan i den kommande säsongen av äventyrsprogrammet Över Atlanten.

Hon öppnar även upp om sin tidigare relation till de kända deltagarna som är med i programmet. Bland annat berättar hon om den trygga relationen hon har till den före detta kollegan Tobias Blom som hon jobbade ihop med på barnprogrammet Lattjo lajban.

– Det har varit min trygghet tror jag, under alla de här veckorna som vi har vetat att vi ska åka, jag åker med Tobbe, jag känner honom. Vi kan stötta varandra, det känns jättehärligt, han är underbar, säger Malin.

Hon fortsättet och berättar om relationen till en annan deltagare från han är underbar som Malin även känner sedan tidigare, nämligen Anders Öfvergård.

– Vi har ju också jobbat, asså vi känner ju också varandra sedan way back. Jag känner honom från när jag jobbade på ett produktionsbolag som heter Nordisk film, och där var även han för det var där de kom på Arga snickaren och castade in honom, säger Malin.

Annons