ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami om skräckupplevelsen i Fångarna på fortet: ”Panik”

01 sep, 2023 
Maria Montazami
Maria Montazami får plötsligt svårt att andas mitt under tv-inspelningen av Fångarna på fortet.
Nu berättar hon om vad som hände efter de dramatiska bilderna som visades.
– Det var verkligen svårt att andas och jag hostade under en lång tid senare, säger Maria till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”Brand logo
Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”

Det har blivit dags för ännu en säsong av TV4:s långdragare Fångarna på fortet. I säsongens första program tävlar Maria Montazami, Sara Montazami och Ikenna Abika ihop. De möter Joakim Lundell, Jonna Lundell och Pischa Stindstedt.

– Det var jättekul att spela in Fångarna på fortet för nu hade jag med mig Sara. Hon är lika tävlingsinriktad som mig. Vi hade ett mål att vinna eftersom vi hade gjort en lång resa från Kalifornien. Jag har aldrig träffat Ike, säger Maria till Hänt.

Hade du träffat Joakim och Jonna Lundell tidigare?

– Nej jag hade aldrig träffat dem. De var väldigt schyssta och var low key.

Maria Montazamis skräckupplevelse – fick plötsligt svårt att andas

Det blir en intensiv och något obehaglig upplevelse för Maria på Fort Boyard denna gången. I en cell får Maria plötsligt som en kallsup av kål. När hon sedan ska utföra en utmaning nere i vattnet som kräver ordentligt med kondition får hon plötsligt svårt att andas. Deltagarna uppe på land ser ut att bli oroade och stressen växer snabbt när Maria slutar att simma.

Annons

I programmet syns en säkerhetsvakt simma fram till Maria för att hjälpa henne i land och nu berättar Maria för Hänt om den turbulenta upplevelsen.

– Jisses innan jag gjorde vattengrejen mot Joakim så hade jag gjort en annan cell som höll på att ta kål på mig, på riktigt alltså. Jag var helt svart och hade sot långt ner i halsen. Sedan hoppa från hög höjd ner i vattnet och simma för livet. Ugh jag fick panik på vägen tillbaka och då tittar jag upp och ser att Joakim inte ens hade hoppat. Jag hade kunnat simma lugnt, säger Maria till Hänt.

Krisdraget efter dramatiska bilderna – fick hjälp på plats

Det visar sig att produktionen fortsatte ha koll på Maria även efter att kameran slocknat.

– Efter simningen fick jag besök av en läkare som kollade att jag verkligen var okej. Det var verkligen svårt att andas och jag hostade under en lång tid senare, säger Maria.

FOTO: TV4

Annons