Sanningen om Robinson-Cissi och Hasses relation

Cissi Wallin Nilsson och Hasse
Under tiden som Mohammad Hassan Al-Naib tillfångatogs av lag Syd tillbringade han och Cissi Wallin Nilsson mycket tid tillsammans.
Nu berättar deltagarna sanningen om relationen de fann på en paradisö i Fijis ö-värld under Robinson 2020.
– Supertrygg med honom, säger Cissi till Hänt.
Annons

En ny säsong av Robinson är i full gång på TV4 med Anders Öfvergård som programledare. I år utspelar sig programmet på en paradisö i Fiji och som vanligt så är ett stort gäng av äventyrslysten deltagare redo att göra allt för att kamma hem vinstsumman och äran. Två av deltagarna som lämnat Sverige bakom sig och gett sig in i kampen om överlevnad är Cissi Wallin Nilsson, 21, och Mohammad Hassan Al-Naib, 33.

Annons

De två deltagarna tävlar i varsitt lag men redan efter några avsnitt tillfångatas Hasse, som han även kallas, och tvingas leva som fånge hos Cissis lag. Under tiden som Hasse sitter fastkedjad hos lag Syd, får tittarna se hur han och Cissi snabbt hittar varandra.

”Blev jättenära fort”

Tillsammans spelar de kortspel, Cissi hämtar mat och dryck till Hasse och tillslut väljer hon även att tillbringa natten med honom. Strax innan Cissi begav sig till Fiji fick hon veta att hennes mamma drabbats av cancer, vilket gjorde hennes vistelse extra tung stundvis. När Hänt pratar med Cissi berättar hon om hur de två deltagarna snabbt hittade varandra under inspelningen och vad Hasses närvaro betydde för henne.

Annons

– Vi klickade superbra och jag kunde prata med honom mycket om min mamma och så. Vi blev jättenära fort. Så blev det samtidigt med många i mitt lag men Hasse blev verkligen någon som jag kunde prata med, han förstod, säger Cissi och fortsätter:

– Jag kände mig supertrygg med honom. Det betydde jättemycket att han fanns där.

Hasses ord om relationen

När Hänt når Hasse berättar han att det inte bara var Cissi som kom fram och umgicks med honom utan att produktionen nog bara valt att fokusera på just deras relation.

– I och med att avsnitten är så korta så visar dem ju inte allt. Många kom ju fram men det syntes ju inte så mycket.

Gällande att den konkurrerande deltagaren beslutade sig för att sova hos Hasse tror han kan ha berott på att de gjort upp i laget om vem som tvingats göra just det.

Annons

– Det var ju gulligt. Jag vet inte riktigt hur de bestämde det i laget om det var en som offrade sig att hänga med mig eller vad det kan varit. Men jag tycker det var jättegulligt av henne att hänga med mig så att man inte är själv.

Forsatta kontakten efter inspelningarna

Cissi berättar att hon inte hade några baktankar med att tillbringa tid med Hasse som tillhörde motståndarna utan att det för henne bara handlade om att de funnit en vän i varandra.

– Det var verkligen inget taktiskt eller så, det var bara att vi hade klickat så himla bra.

Relationen mellan Cissi och Hasse stannade som vänner men duon har fortsatt kontakt efter inspelningarna.

– Vi pratar fortfarande lite grann över Instagram. Men det är inte mer än med någon annan, säger Cissi.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…