ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Mariettes förlovning med Isabelle Grönqvist: ”Evighet”

04 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Mariette och hustrun Isabelle
Artisten Mariette och hustrun Isabelle gifte sig i hemlighet, bara dagar innan gemensamma sonen Dante föddes.
Nu berättar paret om förlovningen och hur de verkligen gick till.
Annons
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper RönndahlBrand logo
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper Rönndahl

Artisten Mariette Hansson, 39, syns ofta i rutan när det vankas musikrelaterade program. Hon är en riktig veteran i Melodifestivalen-sammanhang efter att ha tagit sig till final hela fyra gånger.

Mariette och Isabelles barnlängtan

Vid sidan av sin musikaliska karriär bollar Mariette ett familjeliv. Sångerskan lever ihop med hustrun Isabelle Hansson, 33, och tillsammans har de sonen Dante. Isabelle har sedan en tidigare relation dottern Disa och boxerhunden Bosse. Bara dagar innan Dante föddes år 2021 gifte sig den höggravida Mariette med sin kärlek Isabelle, i hemlighet.

Annons

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, sa hon till Hänt i våras.

Isabelles rörande inlägg om förlovningen

Två år har passerat sen paret paret förlovade sig. Och nu tar Isabelle tar till sig Mariettes Instagramkonto för att berätta hur det hela gick till. Det var Isabelle som friade till Mariette och det var sannerligen ett genomtänkt frieri. Under en bild på paret beskriver hon tillvägagångssättet.

Mariette vaknade nämligen upp i parets hus utan att få en skymt av flickvännen. På en lapp i köket hade Isabelle lämnat instruktioner och en packlista för en övernattning. Några timmar senare dök det upp en bil och kör Mariette till den plats där paret först träffades några år tidigare – en lada.

Annons

När Mariette kommer upp till vindsvåningen i ladan sitter kärleken där, på en hög av filtar och omringad av ljus. På platsen får Mariette ytterligare en lapp med texten "Får jag bli din fru?" skrivet på.

"Den bästa lapp jag någonsin gett henne, men också de jobbigaste sekunderna i mitt liv innan hon sa JA. Det kändes som en evighet.", skriver Isabelle under inlägget.

Paret firade lyckan med champagne och går sedan till huset som ladan tillhör, där de överraskas av deras familjer som jublande tar emot det nyförlovade paret.

"Alla var där för oss. För att fira vår kärlek. Vi dansade in på småtimmarna. Uppskattade livet och tog vara på varje sekund.", avslutar hon.

När Hänt når Mariette berättar hon om den fantastiska överraskningen

”Ja det är ett fantastiskt minne, hon slog verkligen på stort! Jag misstänkte ingenting… men jag hoppades på att det var just det som skulle hända. Att hon skulle fria alltså… och satt hemma och grät av lyckan av bara tanken.Jag tänkte att hon är alltid full av överraskningar och det är en av de stora anledningarna till att jag älskar henne så.”, skriver artisten i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons