LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mariette Hansson visar upp gravidmagen – plötsliga barnbeskedet

08 nov, 2022 
André Färnsveden
Mariette Hansson.
För drygt ett år sedan fick Mariette Hansson och Isabella Grönqvist sitt första gemensamma barn.
Nu visar Mariette upp sin gravidmage på Instagram – som får följarna att jubla igen.
Annons
Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippetBrand logo
Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippet

Bara dagar innan Mariette Hansson och Isabella Grönqvist Hansson fick sitt första gemensamma barn kom de med ett avslöjande om förhållandet. De hade nämligen beslutat att gifta sig i smyg - något som Hänt tidigare skrivit om.

Paret hade redan avslöjat att de skulle få en pojke och när sonen senare kom till världen bestämde de sig för att döpa honom till Dante.

Jessica Andersson om Mariettes son Dante

I somras var Mariette en av artisterna under Diggiloo-turnén med andra gäster såsom Jessica Andersson, 49, och Sanne Salomonsen, 66. När Hänt träffar Mariettes två kollegor på röda mattan av En värld av Skifs, berättar de att sonen Dante var med under turnén och blev omtyckt av artisterna.

– Vi har ju gjort Diggiloo i sommar med Mariette, och Dante har hängt med hela sommaren, säger Jessica Andersson till Hänt.

– Ja lille Dante, inflikar Sanne Salomonsen.

– Han har många bonusmödrar, fortsätter Jessica.

Mariette visar upp gravidmagen

Förra året föddes som sagt sonen Dante. I en ny bild på Mariettes Instagram blickar nu frun Isabella tillbaka till tiden då de väntade barn. Bilden som Isabella tog, är på Mariette som står i badrummet under vecka 25.

Annons

Veckans bakom linsen med Mama Bell. Vecka 25 och vi befann oss på ett hotell i Malmö om jag inte minns helt fel. Jag smög mig försiktigt in i badrummet för att knäppa en bild på hennes fina mage.Pojken som låg där i hade arbetsnamnet ”Falu” men visade sig vara vår Dante när han tittade ut flera några veckor senare // Bell”, skriver Isabella under bilden på Mariettes Instagram.

Nyligen delade Carina Berg en gammal bild från sin tid som gravid, något som inspirerade Mariettes fru. Hon avslöjar samtidigt att de inte är främmande till tanken om fler barn.

Vi blev inspirerade av din fina mage du la upp bild på Carina Berg och kanske aningen bebis sugna….”, Tillägger Isabella under bilden.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons