ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Malou von Sivers avslöjar sanningen bakom kulisserna i Malou efter tio

18 maj, 2023 
MALOU VON SIVERS
Malou von Sivers är programledare för Malou möter. Hon har tidigare även hållit i program som Malou efter tio och Nyhetsmorgon.
Nu berättar hon om framtiden och saker som sker bakom kulisserna...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”Brand logo
Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”

Malou von Sivers, 70, är en av TV4:s mest rutinerade programledare genom tiderna. Faktum är att hon har synts i tv-rutan i över 30 år eftersom hon var med och startade upp Nyhetsmorgon, som idag är ett måste för många svenskar varje morgon.

Det har dock hänt ett och annat sedan dess att vi fick se Malou i Nyhetsmorgon, som på den tiden visserligen hette Gomorron, och hon sände tillsammans med Bengt Magnusson, 72.

Under årens lopp har hon fått sina egna program som Malou efter tio och Malou möter. Förra året kom dock ett tråkigt besked; nämligen att Malou efter tio läggs ner efter 16 år.

“Det var ett jättesvårt beslut. Det här har varit min bebis, min jobbfamilj”, sa Malou von Sivers då till TV4.

Annons

Malou von Sivers besked om framtiden för Malou möter

Nu är det istället Malou möter som gäller, ett program som hon startade redan 1995. Just nu har programmet ett litet uppehåll men vi kan vara lugna, i höst kommer nämligen en ny säsong.

– Absolut, jag håller på och förbereder inspelningar, säger Malou till Hänt på Alexandra Pascalidous bokrelease Var är papporna?.

Boken Var är papporna? är en uppföljning till Alexandras bok Mammorna. I uppföljaren får nu papporna komma till tals och prata om varför de exempelvis varit frånvarande. Faktum är att det är exakt sådana här ämnen som intresserar Malou som allra mest.

– Jag har ju gjort väldigt mycket av sådana här saker, i mitt program Malou efter tio. Det kan jag sakna väldigt mycket, för jag tycker att det är viktigt att ge personer, som normalt sett inte är med i tv, en röst faktiskt. Men jag gör mina långa intervjuer nu (i Malou möter reds. anm.), det kommer nya i höst, säger Malou von Sivers till Hänt.

Annons

Louie Marti avslöjar – så går det till bakom kulisserna i Malou efter tio

I samma intervju är skådespelaren Louie Marti, 45, på plats, som känt Malou sedan många år tillbaka. De lärde faktiskt känna varandra tack vare att han var gäst hos Malou i Malou efter tio.

– Det var faktiskt mitt första live-program!, säger Louie och fortsätter:

– Och jag fick inte ens manus över vilka frågor jag skulle få! Alla sa till mig “Malou, hon är som en yxa, hon är vass, du kommer bli slaktad”. Men sedan när jag hade träffat henne så märkte jag ju bara “fan det var ju fett nice att träffa henne, det var ju skittrevligt”, säger Louie varmt och snällt.

Malou bekräftar att det mycket riktigt är så det går till bakom kulisserna – åtminstone för gästerna.

– Alltså jag förbereder mig alltid, men inga frågor i förväg får man ju inte, nej. Men det gick ju hur bra som helst, det var många som såg den intervjun, säger Malou till Hänt.

FOTO: Michaela Hasanovic/EXP/TT

Annons