Sanningen om Linus Wahlgrens hemliga kärleksliv

Linus Wahlgrens har ingen flickvän
Det är snart åtta år sedan Linus Wahlgren och ex-frun Jessica Wahlgren valde att gå skilda vägar.
Sedan dess har det varit knäpptyst om skådespelarens kärleksliv.
Eller har det verkligen det?
Annons

Linus Wahlgren, 43, och Jessica Wahlgren, 45, träffades för första gången under en fest som hölls av den legendariska festfixaren Michael Bindefelt. Två år senare visade de upp sin kärlek offentligt och 2007 gifte de sig i Lidingö kyrka. Tillsammans har de barnen Linn och Collin som idag är 14 respektive 10 år gamla.

Annons
Linus Wahlgren med barnen Linn och Collin
Linus Wahlgren med barnen Linn och Collin, idag 14 och 10 år gamla.

Men 2012 tog kärlekssagan slut då paret gemensamt lämnade in en ansökan om skilsmässa. Både Linus och Jessica har sedan dess pratat om den fina relation de båda har efter separationen, även om de även medgett att de har en tuff period bakom sig.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, har Linus Wahlgren tidigare sagt.

Fick frågan om att vara årets Bachelor

Även om kärleken med Jessica tagit slut är hon fortfarande en stor del av familjen Wahlgren. Hon är nämligen nära vän med sin före detta svägerska, Pernilla Wahlgren, 52, och syns ofta i tv-programmet Wahlgrens värld på kanal 5.

När Linus 2019 fick frågan om att bli årets Bachelor hejade ex-frun på förslaget:

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren
Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren gifte sig 2001 i Lidingö kyrka.

“Kör”, skrev hon till ett Instagram-inlägg som Linus la upp efter att ha fått frågan.

Men Linus själv var inte lika sugen. Trots att han själv utgav sig för att vara singel vid tillfället så menade han att brodern Niclas Wahlgren, 54, var i ett större behov av “lite kärlek i sitt liv”.

– Men de hade i alla fall rätt i att jag är singel. sa Linus då till Aftonbladet.

“Gillar yngre tjejer”

Att Linus är singel betyder dock inte nödvändigtvis att han inte söker efter kärleken. När Linus och systern Pernilla gästade programmet Herngrens husbil, där syskonen Felix Herngren och Moa Herngren träffar andra kända syskonpar, avslöjade Pernilla en detalj om Linus dejtingliv.

Till broderns 40-årsdag hade hon skrivit en låt om att Linus ofta väljer att träffa yngre tjejer.

– Jag drev lite med att Linus gillar att dejta lite yngre tjejer, kan man ju säga. Jag skrev något om att han gillar att ragga på unga tjejer, säger Pernilla i programmet.

I september förra året valde även Pernilla att rycka in och göra lite reklam för sin bror bland sina följare. Till en bild på dem båda som hon lagt upp på Instagram finns texten:

“Snygg, snäll, rolig och singel. Perfekt kombo om du frågar mig!”

 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…