ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kalla stämningen på Farmen-efterfesten – nu berättar finalisterna

24 mar, 2022 
Farmen-Cissi och Helené
Farmen 2022 är slut för denna gång och det blev Cissi som kammade hem hela vinsten.
Men Helené var minst sagt besviken efter finalen och nu avslöjas det att Helené och Cissi inte kommit särskilt bra överens, enligt Helené.
Annons
Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”Brand logo
Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”

Det var en rafflande final mellan deltagarna Cecilia ”Cissi” Ahlborg och Helené Fransson i Farmen 2022. Men efter den jämna matchen stod det klart att Cissi vann och kammade hem en halv miljon kronor.

Helené var uppenbart nedbruten och besviken efteråt. Hon skadade sig under finalen och ville att TV4 skulle avbryta – något de inte gjorde på grund av att skadan inte var livshotande.

Hon har även i efterhand uttryckt att det inte känns värdigt. Efteråt så visade det sig att stämningen inte var så god – avslöjar Helené nu för Hänt.

Helené fick höra att Cissi pratade illa om henne på efterfesten

Helené Fransson kom alltså tvåa i Farmen och när Hänt når finalisten berättar hon att stämningen på efterfesten inte var särskilt god, enligt hennes uppfattning.

Annons

– Den var inte alls bra, jag pratade ju inte med Cissi på efterfesten. För att jag fick höra av deltagare och personal att hon pratade illa om mig. Alla var ju rätt packade, så jag blir inte förvånad såhär i efterhand.

– Men jag vill förtydliga det att jag inte tror att hon står för det idag. Jag tror Cissi vet bättre och att hon inte står för det, jag tror inte hon menade det jag fick höra.

Varför tog du inte upp det?

– Jag kände att jag inte orkade ta det, då jag ville ha roligt.

Vilka deltagare sa detta?

– Det är väldigt nära deltagare till mig, så fick jag även höra det från flera. Jag vet ju inte om det är sant, jag har inte frågat Cissi själv, säger Helené och fortsätter:

– Om jag hade velat ha Cissi i mitt liv så hade jag tagit upp det, men nu vill jag inte det, så jag kan lika gärna skippa.

Cissis kommentar efter Helenés ord om skitsnacket

När Hänt når Cissi berättar hon att hon inte vill uttala sig om saken. Dessutom menar hon att vissa av farmarna bara vill ha uppmärksamhet.

”Jag tänker inte kommentera varken bu eller bä, that's it! Allt gott till alla glada människor!”, skriver Cissi till Hänt.

FOTO: TV4

Annons