Sanningen om Chris Kläffords frånvaro i Bingolotto – nu svarar artisten

Exklusivt

I söndagens Bingolotto sommarkväll skulle artisten Chris Kläfford ha gästat, men han dök aldrig upp. Nu kan Hänt avslöjar sanningen om Chris frånvaro i programmet.
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Bingolotto sommarkväll med programledarna Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 55, är i full gång. Programledarduon blev förra året en riktig succé och fick därför i år igen återvända till Askims camping utanför Göteborg för en favorit i repris.

Söndagarna under sommaren fylls av underhållning från folkkära artister samt bingospel – en sommarversion av långköraren Bingolotto som vanligtvis leds av Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Men under sommaren har Lotta lite annat att stå i än just bingospelandet då hon lägger allt sitt fokus på allsången på Lotta på Liseberg. Men till hösten är Lotta och Stefan tillbaka och sköter spakarna i Bingolotto igen.

Tittarnas starka reaktion efter Chris Kläfford saknades

Inför söndagens Bingolotto sommarkväll har de under veckan informerat om att programmet gästas av sångaren Chris Kläfford. Men under programmet saknades Chris vilket gjorde många tittare besvikna.

Bingolottos Facebooksida var det tittare som uttrycker sin besvikelse över artistens frånvaro.

Chris blev Martin Almgren. Bra om ni berättar om det innan sändningen börjar”, skriver en upprörd tittare.

Varför blev Chris Kläfford inte av ikväll? Mycket besviken”, fyller en annan i.

Var är Chris Kläfford som skulle vara med?”, frågar en tredje.

BingoLotto – minns du programledarna?

Se klippet här!

Sanningen om artistens frånvaro i Bingolotto

I början av programmet välkomnar Agneta och Casper artisten Martin Almgren som fått hoppa in istället för Chris Kläfford.

– Och Martin du fick ju komma in på lite kort varsel nu när Chris Kläfford hade fått lite…, börjar Casper säga innan han avbryts av skratt för att ha uttalat Chris namn fel.

I programmet fick tittarna ingen anledning till Chris frånvaro i Bingolotto.

När Hänt når Chris skrivbolag berättar de att han inför programmet dragit på sig en förkylning som tvingade honom att ställa in sin medverkan på kort varsel.

– Chris har tappat rösten på grund av förkylning och kunde inte medverka och sjunga i programmet, säger Frida Skogh, Senior PR Manager på Universal Music.

Vilken tur att Martin kunde hoppa in sista minuten och nu hoppas vi att Chris snart mår bättre!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN