TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför saknades Chris Kläfford i Bingolotto – tittarna rasar efter beskedet

07 aug, 2022 
Chris Kläfford och Casper Janebrink
Under söndagens Bingolotto skulle den så omtyckta sångaren Chris Kläfford ha gästat, men han dök aldrig upp.
Upptäckten lämnar många tittare i besvikelse.
Annons
Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"Brand logo
Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"

Förra årets Bingolotto sommarkväll med Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 55, visade sig bli en riktig succé. Därför blev det en favorit i repris även i år från Askims camping utanför Göteborg.

Söndagarna fylls nu med underhållning från välkända artister samt bingospel i en härlig och lättsam anda – en sommarversion av långköraren Bingolotto som vanligtvis leds av Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Men under sommarmånaderna njuter de av lite ledighet från bingospelandet och Lotta lägger istället allt sitt fokus på allsången på Lotta på Liseberg. Men till hösten är duon tillbaka i rutan igen!

Casper Janebrinks fullspäckade sommarschema

Men att befinna sig på Askims camping och spela in Bingolotto varje söndag är långt ifrån det enda åtagandet Casper har i sommar. Han är nämligen också ute på en efterlängtad sommarturné med Arvingarna där han är frontfigur.

Annons

Bandet har dessutom varit högst aktuella med det egna tv-programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan – ett underhållningsprogram som bjuder på sång, matlagning, lekar och kända gäster. Programmet har varit mycket uppskattat hos tittarna och nu börjar folk spekulera kring om det blir en ytterligare säsong.

– Stort tack till alla ni som har tittat och hängt med oss här i Arvingarnas sommar. Nu säger vi tack och hej. Och vem vet, vi kanske dyker upp igen nästa sommar på Lassemans nya altan? Det vet man aldrig!, sa Casper i säsongsavslutningen av programmet.

Det kan ju tolkas som att de är sugna på ännu en säsong, men det får tiden helt enkelt utvisa!

Därför saknades Chris Kläfford i Bingolotto – tittarnas starka reaktioner

I söndagens Bingolotto sommarkväll har de under veckan informerat om att de kommer att gästas av sångaren Chris Kläfford, men under programmet dök han aldrig upp. Detta gjorde många tittare besvikna.

Annons

Bingolottos Facebooksida är det flera som uttrycker sin besvikelse.

Chris blev Martin Almgren. Bra om ni berättar om det innan sändningen börjar”, skriver en upprörd tittare.

Varför blev Chris Kläfford inte av ikväll? Mycket besviken”, fyller en annan i.

Var är Chris Kläfford som skulle vara med?”, frågar en tredje.

I inledningen av programmet välkomnar Agneta och Casper Martin Almgren som tagit plats i soffan istället för Chris Kläfford.

– Och Martin du fick ju komma in på lite kort varsel nu när Chris Kläfford hade fått lite…, börjar Casper säga innan han avbryts av skratt för att ha uttalat Chris namn fel.

Exakt varför han saknades framgick inte men av Caspers kommentar att döma så verkar det som att han fått förhinder i sista stund.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons