Sanningen om Babben Larssons nya jobb som körskoleinstruktör

Babben Larsson

Under coronapandemin har Babben Larsson varit orolig för underhållningsbranschens framtid.
I veckan kom nyheten att komikern skolat om sig och satsat på en ny karriär – men nu berättar hon att så inte riktigt är fallet.
”Blev missförstånd”, skriver Babben till Hänt.
Slå på ljud

Babben Larsson, 64, har under många års tid varit en populär tv-profil och komiker bland svenska folket. Sedan 2017 har hon vunnit mångas hjärtan efter succén Bäst i test på SVT, som hon gör tillsammans med David Sundin, 44.

I februari är det dags för den femte säsongen av SVT:s stora succéprogram med Babben Larsson i spetsen. Men redan under annandagen kunde tittarna ta del av ett specialavsnitt av Bäst i test, med godbitar från förr och lite nytt.

Programmet har blivit så pass populärt att TV4:s Let’s dance tvingades byta sändningsdag för att inte bli utkonkurrerat. Babben har tidigare berättat för Hänt att det verkligen är roligt att programmet har gått hem.

LÄS MER: Lindmarker om åldersskillnaden med kärleken Lars

”Det är otroligt roligt att vårt Bäst i Test blivit så otroligt uppskattat. Framför allt att det verkar nå ut över generationsgränserna.”, sa hon då.

Babbens kärlek till den hemlige mannen

2020 var ett otroligt tufft år för hela världen och människor tvingades förändra sina liv ganska drastiskt. Men det har också funnits goda stunder, speciellt för Babben Larsson.

I somras gick hon ut med att hon funnit kärleken på nytt – och Babben var lyckligare än någonsin. Paret träffades redan i september året innan, och det är en man som arbetar som hantverkare. Vad han heter och vem det är håller Babben väldigt hemligt, men en sak som är säker är att kärleken mellan dem är väldigt stark än idag.

Men det kaosartade corona-året har medfört problem för många och det gäller även Babben och hennes nya kärlek.

”Många av de planer vi hade för året som resor utomlands etc grusades men vi är väldigt bra på att gilla läget och göra nåt hemma tillsammans istället. Vi hjälper varandra genom den här tuffa perioden och är väldigt försiktiga för att inte bli smittade av corona-viruset.”, har hon tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya jobbet under pandemin

Det är inte bara på kärleksfronten som Babben haft det kämpigt under året. Hon har även varit orolig för underhållningsbranschens framtid. Därför kunde det i veckan tolkas som att hon valt att byta bana i karriären, efter att hon publicerade ett inlägg på Twitter som antydde att hon blivit körskoleinstruktör.

”Idag började jag utbilda min tredje körkortselev. Känns tryggt att ha nåt att falla tillbaka på ifall min bransch inte skulle återhämta sig under min livstid”, skriver hon på Twitter.

Nu berättar den gotländska komikern för Hänt hur det egentligen ligger till. Inlägget var skrivet med en skämtsam ton och i själva verket hjälper hon bara sina familjemedlemmar.

”Jag är inte utbildad, jag kör privat med ungdomarna i familjen. Sorry om det blev missförstånd!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Ulrika Malm ULM, Amir Nabizadeh/TT

LÄS OCKSÅ: Babben Larssons framtidsbesked för Bäst i test – då slutar hon

LÄS OCKSÅ: Babben Larssons svar på kritiken mot julkalendern Mirakel

SENASTE NYTT!