TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sanningen bakom Wiktors fula svek mot Ewelina: "Fy fan"

04 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Ewelina Ostrowska bröt ihop i tårar efter att ha blivit grundlurad av sin partner Wiktor Axborn. Men nu förklarar Wiktor hela sanningen bakom sitt lömska beslut.
Annons

Det blev ett tårfyllt och känslosamt farväl när Ewelina Ostrowska, 24, tvingades lämna “Paradise hotel”. Deltagaren valdes bort av parterm Wiktor Axborn, 23, till förmån för rivalen Vanessa Oskarsson, 20, trots att han lovat att välja henne. Efter ceremonin bröt hon ihop i tårar och anklagade honom för att ha svikit och lurat henne.

– Arg är bara förnamnet. Att han kan kolla mig rakt i ansiktet, rakt i ögonen, och säga att det är vi två som ska köra. Han har valt mig två gånger tidigare, så jag fattar inte vad som fick honom att välja Vanessa. Man ser hur lättmanipulerad han är. Det här visar bara vilken pojke han är, säger hon i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag trodde faktiskt inte såhär om Wiktor. Om jag fick göra om mitt beslut hade jag gjort annorlunda. Den där killen kan ju inte hålla sitt ord. Men karma is a bitch, jag säger bara det.

Ewelina Ostrowska riktar också en rejäl känga åt Wiktor i programmet, där hon kallar hans beslut att svika henne och skicka ut henne från hotellet för “äckligt”.

Annons

– Wiktor, fy fan. Vad är det för äckligt beslut att du skickar ut mig? Tilliten som vi hade… Alltså, fy fan bara, Wiktor, säger hon i programmet.

Ewelina bröt ihop i tårar efter Wiktors val.

Under parceremonin valde Wiktor Axborn att inte förklara sitt beslut, men efteråt avslöjar han hela sanningen. Anledningen till att han valde bort Ewelina var för att han spelar ett lömskt dubbelspel på hotellet där han ville vinna tillit hos de andra deltagarna, däribland Vanessa och hennes partner  Kevin Astor Dahlström, 25.

– Jag valde som jag gjorde idag på ceremoni för att Ewe inte har visat tillräckligt med tacksamhet för att jag valt henne i två parceremonier tidigare. Och om man ska vara en bra spelare här inne så måste man skaffa tillit till många människor och det gjorde jag i dag, säger han och fortsätter:

– Vanessa och hennes grupp kom fram och gav mig en stor kram och bara “vi ska göra allt för dig, du är med oss nu”. Det känns jävligt skönt att de tror att jag kör med dem nu, men i verkliga fallet gör jag inte det.

Förutom Ewelina tvingades också Kevin ”Hani” Poshkohani, 23, att lämna “Paradise hotel”.

Foto: TV3

Annons