Här slickar "Paradise hotel"-deltagaren sin vän i stjärten

Det spårar ur när Andrea Norrman och Lisa Maria Jönsson leker en stjärtlig version av "Sanning eller konsekvens" i kvällens avsnitt av "Paradise hotel".

Det är i kvällens avsnitt av “Paradise hotel” på TV3 som deltagarnas fest går minst sagt blött till. Under momentet “Sanning eller konsekvens” kommer turen till deltagaren Andrea Norrman, 19, som får uppdraget att slicka vännen Lisa Maria Jönsson, 22, i stjärten – framför alla de andra deltagarna.

– Egentligen vill jag att du slickar mitt anus, om jag får välja, säger Lisa i programmet och får snabbt svar av Andrea:

– Jag slickar gärna ditt anus. Ärligt talat. Nu kör vi.

LÄS MER: “Paradise hotel”-deltagaren väntar barn: “Helt magiskt”

Framför de andra deltagarna drar Lisa upp sin kjol och böjer sig fram, samtidigt som Andrea ställer sig bakom sin vän och genomför sitt uppdrag. Stjärtslicket möts av stort jubel från de andra deltagarna och tjejerna avslutar med att ge varandra en kyss på munnen.

– Oh my God, Oh my God! Det här är historia!, skriker deltagaren Sanel Dzubur, 27.

– Hon hånglar med sitt eget anus!, säger deltagaren Kevin “Hani” Poshkohani, 23, upprymt efter tjejernas kyss.

Lisa och Andrea kommer nära varandra i kvällens “Paradise hotel”.

LÄS MER: Här är “Paradise hotel”-deltagarnas vilda sex som inte visades i tv

Efteråt hyllar Andrea Norrman också själv sin egen insats och menar att hon och Lisa kommit varandra närmre som vänner efter slickandet.

– Efter ett analslick skulle jag säga att man är riktigt tajta. Jag slickade Lisas anus och det känns så jävla bra, säger hon.

En som inte var riktigt lika imponerad var Andrea Norrmans partner i programmet, Haidar Juma, 24. Paret har vid flera tillfällen på hotellet haft sex med varandra, men efter stjärtslicket var han inte sugen på att pussas med sin partner mer.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Analslick är inget jag vill se igen. Det var inte så attraktivt. Och sen ville Andrea hångla med mig också, men då kände jag “nej”, säger han i programmet.

“Paradise hotel” sänds 22.00 måndagar och tisdagar på TV3 och på Viafree.

LÄS MER: Skrällen – TV3 gör “Paradise hotel” med gamla deltagare

Foto: TV3

Senaste nytt