Här är PH-deltagarnas vilda sex som TV3 klippte bort

I kvällens "Paradise hotel" har deltagarna Andrea Norrman och Haidar Juma sex med varandra – men allt kommer inte att visas i tv. Se den heta videon som klipptes bort ur programmet.

Det hettar till ordentligt mellan deltagarna Andrea Norrman, 19, och Haidar Juma, 24, i kvällens avsnitt av “Paradise hotel”. För första gången i den här säsongen får tittarna nämligen se lakanen guppa vilt framför kamerorna.

I ett klipp med bortklippta scener, som du kan se längre ner i artikeln, berättar deltagarna nu dessutom allt om den heta sexnatten.

– I natt hade jag och Andrea det mysigt. Det var inte förväntat egentligen, men hon tog på mig och jag kunde inte hålla mig. Jag är inte här för att ligga, men nu blev det så. Jag och Andrea har myst innan, men jag trodde inte att vi skulle gå hela vägen. Men det känns ju bra att min partner vill ligga med mig och inte med någon annan före mig. Jag vill vara först, säger Haidar Juma i den bortklippta videon.

Haidar och Andrea har sex i “Paradise hotel”. Foto: TV3

LÄS MER: PH-Haidar: “Folk brukar tro att jag är Eric Saade”

Andrea Norrman berättar att sexnatten under täcket var väldigt varm, men att hon kan tänka sig att göra om det. Dessutom hyllar hon sin partner för hans insatser mellan lakanen.

– Det var superhärligt, jag ångrar ingenting. Haidar är jättefin och jag tycker om att vara i hans närvaro. Han är bra i sängen. Vi får se om det händer igen, säger hon i klippet.

Här nedan kan du se det heta sexmötet som klipptes bort ur programmet. 

“Paradise hotel” sänds måndagar och tisdagar 22.00 på TV3.

LÄS MER: “Paradise hotel”-deltagaren väntar barn: “Helt magiskt”

Foto: TV3/Viafree

 

 

SENASTE NYTT!