TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är PH-deltagarnas vilda sex som TV3 klippte bort

07 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I kvällens "Paradise hotel" har deltagarna Andrea Norrman och Haidar Juma sex med varandra – men allt kommer inte att visas i tv. Se den heta videon som klipptes bort ur programmet.
Annons

Det hettar till ordentligt mellan deltagarna Andrea Norrman, 19, och Haidar Juma, 24, i kvällens avsnitt av “Paradise hotel”. För första gången i den här säsongen får tittarna nämligen se lakanen guppa vilt framför kamerorna.

I ett klipp med bortklippta scener, som du kan se längre ner i artikeln, berättar deltagarna nu dessutom allt om den heta sexnatten.

– I natt hade jag och Andrea det mysigt. Det var inte förväntat egentligen, men hon tog på mig och jag kunde inte hålla mig. Jag är inte här för att ligga, men nu blev det så. Jag och Andrea har myst innan, men jag trodde inte att vi skulle gå hela vägen. Men det känns ju bra att min partner vill ligga med mig och inte med någon annan före mig. Jag vill vara först, säger Haidar Juma i den bortklippta videon.

Haidar och Andrea har sex i “Paradise hotel”. Foto: TV3

Andrea Norrman berättar att sexnatten under täcket var väldigt varm, men att hon kan tänka sig att göra om det. Dessutom hyllar hon sin partner för hans insatser mellan lakanen.

– Det var superhärligt, jag ångrar ingenting. Haidar är jättefin och jag tycker om att vara i hans närvaro. Han är bra i sängen. Vi får se om det händer igen, säger hon i klippet.

Här nedan kan du se det heta sexmötet som klipptes bort ur programmet. 

“Paradise hotel” sänds måndagar och tisdagar 22.00 på TV3.

Foto: TV3/Viafree

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons