"Paradise hotel"-deltagaren väntar barn: "Helt magiskt"

Babylycka! Nu ska den svenska "Paradise hotel"-deltagaren bli pappa.

Grattis Robbin Jonsson, 28! Tv-profilen, som medverkade i “Paradise hotel 2014” där han bland annat uppmärksammades för sin speciella tatuering “Sitt ner och njut”, ska bli pappa. Han och flickvännen Patricia Törnros går nämligen i väntans tider och för Hänt berättar tv-profilen nu om den stora lyckan.

– Det är en känsla som det inte går att beskriva med ord utan man måste uppleva det själv för att förstå. Men om jag ska göra ett försök så är det nog att det är helt magiskt, säger Robbin till Hänt.

LÄS MER: TV3 gör “Paradise hotel”-säsong – med gamla deltagare

Bebisen är beräknad att födas den 6 september och paret kallar tills vidare den lilla babybulan för “Bubbly”. Just nu förbereder sig den forna tv-profilen på sin roll som pappa åt det lilla underverket.

– Jag tror att jag kommer vara snäll och omtänksam som pappa. Något jag verkligen vet att jag kommer vara är överbeskyddande och busig och låta Patricia få ta dom stränga och viktigare bitarna, säger Robbin Jonsson.

Robbin Jonsson och Patricia Törnros ska bli föräldrar. Foto: Privat

Robbin Jonsson och kärleken Patricia träffades redan när de var 14 år gamla, men blev ett par först för två år sedan, kort efter det att tv-profilen medverkat i ”Paradise hotel”.

– Vi träffades för första gången på ett disco när vi var 14 båda två. Men då var det min polare som var intressant för Patricia. Men 12 år senare så vart hon äntligen min, säger Robbin Jonsson.

Robbin medverkade i samma säsong av “Paradise hotel” som bland annat Saga Scott, 27, Kristian Täljeblad, 26, och Jasmine Gustafsson, 23.

Robbin Jonsson i "Paradise hotel" 2014. Foto: TV3

Robbin och kärleken Patricia. Foto: Privat

Robbin Jonsson avslöjade babylyckan på Facebook.

LÄS MER: Saga Scott redan lämnad av nya kärleken: “Fy fan vad det suger”

Foto: TV3, Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN