TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför stoppades gruppsexet i TV3: "Tycker inte det är okej"

27 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Fem av deltagarna i "Paradise hotel" inledde en femkant framför kamerorna – men gruppsexet stoppades innan det riktigt hann komma igång.
Annons

Det blev minst sagt ett blött avsnitt av “Paradise hotel” i kväll. Först slickade deltagaren Andrea Norrman, 19, sin vän Lisa Maria Jönsson, 22, i rumpan framför alla under aktiviteten “Sanning eller konsekvens”. Därefter hade Andrea sex med partnern Haidar Juma, 24, i hotellets pool. Men Andrea var inte riktigt nöjd med partnerns insats – och menade att han, trots att det var deras fjärde samlag framför kamerorna i dokusåpan, ännu inte gett henne en enda orgasm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte vad Haidar gör. Han behöver en lektion i klittans rättigheter. Det är fjärde missen i rad för Haidar, han har fortfarande inte fått mig att komma, säger hon i programmet.

För att trösta sig gick Andrea i stället in till deltagarna Lisa Maria Jönsson och Vanessa Oskarsson, 20, och började hångla med dem. Samtidigt står Haidar Juma och deltagaren Kevin Astor Dahlström, 25, och tittar på – tills dess att tjejerna bjuder med dem ner i sängen.

– Jag tycker att vi tre tjejer och två killar ska visa vad vi går för…, säger Lisa i programmet.

Här inleds gruppsexet i “Paradise hotel”. Foto: TV3

De fem deltagarna kryper därefter ner tillsammans och börjar kyssa varandra och klä av sig. Men gruppsexet får ett abrupt slut innan det riktigt hunnit börja, när Haidar Juma plötsligt backar ur och flyger upp ur sängen.

Annons

– Det här går över min fucking gräns på det här hotellet, jag kan inte göra nåt sånt här. Jag tycker inte det är okej att ligga med andra hur som helst, speciellt inte nu när jag gillar Andrea lite grann, säger han i programmet.

Kevin, Lisa och Andrea återupptar dock aktiviteten mellan lakanen med varandra – tills de återigen avbryts när deltagaren Kevin “Hani” Poshkohani, 23, kommer in rummet. Efter honom kommer ytterligare två deltagare in i rummet, vilket gör att gruppsexet fullkomligt kommer av sig och stoppas.

– Varför kommer det in folk hit? Varför kommer det fortfarande in folk hit?! Jävla cockblockers alltså. Jag ska skicka ut dem alla, säger Kevin Astor Dahlström upprört efter det förlorade gruppsexet.

Haidar Juma backade ur gruppsexet. Foto: TV3

Det är inte första gången det vankas gruppsex i “Paradise hotel”. 2014 hade Paulina “Paow” Danielsson, 24, Saga Scott, 27, och Smail Alihodzic, 25, en trekant och 2016 hade Hampus Marcussen, 23, sex med Claudia Tahvanainen, 25, samtidigt som Felicia Faridi, 20, och Cornelia Gyllborg, 22, låg i sängen.

Se det stoppade gruppsexet i klippet nedan:

“Paradise hotel” sänds 22.00 på måndagar och tisdagar på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons