RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stora bluffen i Robinson avslöjad – spelas inte in på en öde ö

03 nov, 2022 
BRITTEN, ROBINSON 2022
Det är mycket som händer i Robinson som tittarna aldrig får se. Bland annat finns det fler personer som befinner sig på öarna. Nu avslöjar Britten sanningen om vad som egentligen pågår.
– Vi sprang väl på dem någon gång, säger hon till Hänt.
Annons
Robinson-Britten avslöjar sanningen om ön – strikta förbudetBrand logo
Robinson-Britten avslöjar sanningen om ön – strikta förbudet

Den litterära förlagan Robinson Crusoe överlevde på en öde ö i 28 år. Årets Robinson-deltagare tillbringar endast runt 40 dagar på en ö – som inte ens är öde.

Tidigare år har det visat sig att den "öde ön" dessutom inte alltid varit en ö – utan självaste fastlandet. Med andra ord finns det ett och annat som tittarna inte får se genom tv-rutan.

Nu avslöjar Lag nords Britten Nordström, 46, att det fanns en hel drös med andra människor på den så kallade öde ön.

Corona tog sig in i Robinson-lägret

Nytt för i år är att Robinson sänds två gånger. En säsong sändes i våras och en ny säsong sänds nu under hösten. I vårens säsong blev det däremot kaos-artat. Corona tog sig in i lägret och flera deltagare tvingades skickas hem. Lagen gjordes om och Lag öst och Lag väst bildades som tillägg till Lag nord och Lag syd.

Framför allt så spelades förra säsongen in på fastlandet i Västindien.

Annons

Men i år är det tillbaka till det vanliga och det är återigen öar som deltagarna befinner sig på. Men nu kan Robinson-Britten avslöja för Hänt att de faktiskt inte var ensamma på öarna.

Robinson-Britten avslöjar sanningen om ön

När man spelar in Robinson är det nämligen andra länders produktioner som också är på plats och spelar in. Vid det här läget var det norrmän och danskar.

– Vi sprang väl på dem någon gång. Men vi fick inte ens prata med dem. Men det var väl för att vi inte skulle kommunicera över gränserna då, vad det var för tävlingar man hade gjort, så nej de höll oss separerade mot alla deltagare, säger Britten till Hänt.

I och med att allt utspelar sig på öar så är det båt som gäller för att ta sig till tävlingarna. Men även där finns det förbud mot att prata med andra. De måste nämligen vänta så att man inte råkar se andra båtar med deltagare i. Nu berättar Britten om anledningen till det:

– Det kan vara alltifrån att någon har blivit utröstad så att inte vi börjar köra någon taktik i våran båt. Jag menar, som senast när Helen blev utröstad och man får syn på tävlingen, då kanske vi börjar spekulera. Och ser vi då att Helen är borta som kanske är bra på något särskilt, då kanske vi börjar planera att “okej då gör vi så här och så här”, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4

Annons