ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Mathildas avhopp i Min mamma din pappa

12 apr, 2023 
Min mamma din pappa
Mathilda Segerstad väljer plötsligt att lämna Min mamma din pappa efter att Sigrid Åhs checkat in.
I en intervju med Hänt avslöjar hon nu detaljerna om avhoppet som tittarna inte fick se.
– Jag hade bestämt mig, säger Mathilda till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

I TV4:s nya dejting-såpa Min mamma din pappa har Linda Lindorff, 51, öppnat ett hotell där singelföräldrar checkar in för att dejta varandra. Vad de inte vet är att deras barn är med och styr över dejtandet från ett annat hus, några meter ifrån.

En av deltagarna som medverkat från starten av programmet är Mathilda Segerstad, 47. Under säsongens gång har hon främst dejtat Jesper Andersson, 52. Men i veckans avsnitt bestämmer sig plötsligt Mathilda för att lämna programmet och åka hem.

– Jag orkar inte detta, jag kände bara att det blir för mycket. Jag kan inte vara någon annan än mig själv. Nu åker jag hem för det här är inte kul. Jag har inte hittat vad jag söker här så då väljer jag att lämna, jag åker hem, säger Mathilda i programmet.

Annons

Sanningen om Mathilda Segerstads avhopp – därför lämnade hon egentligen

Avhoppet sker bara timmar efter att den nya deltagren Sigrid Åhs, 49, checkat in. Sigrid och Jesper fattar snabbt tycke för varandra men när Hänt når Mathilda berättar hon att Jespers intresse för Sigrid inte var anledningen till att hon valde att lämna.

– Det hände egentligen ingenting men jag kom fram till att det var ingen i huset som jag klickade med av killarna. Då kände jag vad gör jag här då, jag kan lika bara åka hem helt enkelt, säger Mathilda till Hänt.

Hade du inte klickat med Jesper?

– Jo det gjorde vi väl lite men så kände vi väl båda att det inte fanns något där. Jag och Jesper hade en liten fling och han är en jättefin kille men jag kände att nja. Man lever lite i bubblan och blir filmad 24/7 men det är inte så lätt att dejta i tv.

Sigrid kliver in och Jesper fattar lite tyckte, det var inget som påverkade ditt beslut att lämna?

Annons

– Ne jag hade bestämt mig innan faktiskt.

Det visar sig att Mathilda hade flaggat för produktionen att hon ville lämna långt innan Sigrid klev in.

– Ja, jag bestämde mig för att lämna och sen kom Sigrid in efter det.

Produktionen tyckte det var helt okej att Mathilda ville avsluta sin medverkan men det tog någon dag innan hon kunde packa sina grejer och checka ut.

Avslöjandet om tiden i huset – det fick tittarna inte se

Dottern Saga Segerstad, 18, var mindre nöjd över sin mammas beslut att lämna. Hon hade nämligen funnit kärleken på eget håll och är idag tillsammans med deltagaren Max Ora, 22.

– Hon var inte jättenöjd, hon hade gärna velat vara kvar med ungdomarna i det huset. Men det var en underbar upplevelse, Max och Saga blev ihop och jag och Jessica är jättenära vänner så jag fick med mig en fin vän från inspelningen.

Är du nöjd över din medverkan eller var programmet inte som du tänkt dig?

– Jag tänkte väl att det skulle vara lite mer män kanske. Det hade varit kul om det hade varit lite mer folk kanske om man får önska.

Idag är Mathilda fortsatt singel men programmet är något hon bär med sig som en rolig upplevelse.

– Det var väldigt intensivt så man kom varandra väldigt nära. Mycket visas inte i tv heller, vi hade skitroligt allihopa. Men sen är det klart att det är väl dejtingen folk vill titta på.

Det visar sig skett en hel del bus och pranks som TV4 inte valt att ta med i programmet.

FOTO: TV4

Annons