hänt exklusivt

Här är oväntade kärleksparet i Min mamma, din pappa

MIN MAMMA DIN PAPPA

I TV4:s nya satsning Min mamma, din pappa går det ut på att ett gäng föräldrar ska hitta kärleken i varandra och barnen övervakar allt från ett annat hus.
Nu kan Hänt avslöja ett oväntat par som funnit kärleken!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”
0:34

Efter reklamen: Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”

(0:34)

Slå på ljud

Äntligen har det blivit dags för TV4:s nya satsning Min mamma, din pappa med Linda Lindorff, 51, som programledare. Programmet går ut på att ett gäng föräldrar ska vara instängda i ett hus och dejta varandra.

Till deras hjälp har de några relations-experter som ska komma med goda råd – och dessa är inga mindre än deras egna barn!

Barnen har goda möjligheter att styra och ställa över vad som händer i sina föräldrars hus. Det är nämligen de som bestämmer dejterna och de kan påverka genom att "hjälpa eller stjälpa".

Oväntade kärleksparet i Min mamma, din pappa

Med andra ord går det ut på att föräldrarna ska hitta kärleken, men nu kan Hänt avslöja två personer som funnit kärleken i varandra. Det är nämligen inte några av föräldrarna – barnen Saga Segerstad, 18, Max Ora, 21!

JUSSI OCH MAX

Pappa Jussi och sonen Max.

FOTO: TV4
MATHILDA OCH SAGA

Mamma Mathilda och dottern Saga

FOTO: TV4

Saga är dotter till Mathilda Segerstad, 47, och Max är son till Jussi Ora, 56. Man brukar säga att kärleken dyker upp när man minst anar det och i det här fallet stämde det verkligen.

– Det var oväntat, jag gick inte in med den inställningen. Men det var väl lika bra, säger Max till Hänt.

– Nej men det känns ju helt underbart, jag är ju kär liksom så det känns ju bra för båda oss, säger Saga till Hänt.

Saga och Max hade troligtvis ögon för varandra redan inne i huset, men allt var ju så intensivt och syftet var ju inte att hitta kärleken. Men när kamerorna hade slocknat var det fritt fram.

– Ja, vi hade ju ett öga för varandra redan inne i huset men det var ju lite oklart och osäkert, det är ju mycket som händer där inne. Man hade ju inte riktigt tid att känna efter, säger Max till Hänt och fortsätter:

– Men sedan när vi kom bort därifrån var det ganska tydligt för oss båda att vi var mer än vänner liksom.

Därför har Saga och Max inte flyttat ihop

Nu har paret distansförhållande eftersom båda två pluggar och Saga bor i Göteborg och Max bor i Stockholm. Men viljan finns om att flytta ihop en vacker dag.

– Vi har ju träffats lite från och till, nästan varje helg, men det blir ju lite svårt för han bor i Stockholm och jag i Göteborg. Men annars har vi träffats hela tiden sedan september, säger Saga till Hänt och fortsätter:

– Ja alltså det klart att det är en fråga som är uppe ganska ofta eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra. Så det klart vi vill det men det är ju svårt liksom, det är ju väldigt dyrt att bo i Stockholm och svårt att hitta. Vi tänker ju att det här är först efter att jag tagit studenten.

FOTO: ITV / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN