Sanningen bakom Loreens mystiska kärleksliv

Sanningen bakom Loreens mystiska kärleksliv
Loreens röst må ha dånat sig in i varenda svensk medborgares hjärta då hon vann Eurovision Song Contest med låten Euphoria.
Men då artisten talar om sitt eget kärleksliv är det med väldigt små bokstäver.
Annons

Lorine Zineb Noka ”Loreen” Talhaoui, 36, slog igenom och blev riktigt folkkär då hon ställde up i Melodifestivalen 2012 med låten Euphoria. Hennes enorma genomslag blev heller inte mindre då hon sedan vann hela Eurovision Song Contest med dunder och brak.

Annons

Men trots att löpsedel efter löpsedel skrivits om hennes karriär, mål för framtiden och syn på livet är det inte mycket som finns om hennes kärleksliv. Så har det dock inte alltid varit. Loreen slog igenom redan 2004 då hon var med i Idol och hamnade på fjärde plats. Under inspelningens gång hann hon dock förälska sig i vinnaren Daniel Lindström och de två blev ett av 00-talets hetaste par.

Daniel Lindström och Loreen.
Daniel Lindström och Loreen.
Annons

På pressträffar och galakvällar kunde man se paret mingla mellan andra kändisar och de hann flytta in i en lägenhet på Södermalm i Stockholm innan förhållandet tog slut lika hastigt som lustigt. Efter uppbrottet menade Daniel dock att paret fortfarande hade en fin relation till varandra.

– Vi är fortfarande vänner, sa Daniel då.

Kom ut som bisexuell

Efter det la Loreen locket på gällande sina känslor. Betydligt mycket mer öppenhjärtig har hon dock varit kring sin sexualitet och när hon för ett par år sedan var med i TV4-programmet Reneés brygga berättade hon att hon hade ett “hälsosamt sexliv”. Hon förklarade även i programmet att hon inte väljer partner utefter kön utan alla människor som “hen”.

– Många är så fokuserade på sexet, det sexuella. Kärlek är så mycket mer. Jag brukar säga att ”Kärlek är där man finner det” men ”gör det dig bisexuell?”. Ja, faktiskt, då får jag väl säga att jag är det, helt enkelt, sa hon då.

En av de mer frispråkiga intervjuerna Loreen gjort gjorde hon med P5 Stockholm 2017 där hon berättade att hon faktisk träffar någon trots att hon har svårt att stadga sig med någon annan än hennes arbete.

Annons

– Jag är gift med mitt jobb, eller vi är samboendes. Om jag träffar någon? Ja jag träffar någon, berättar Loreen och fortsätter:

– Ska jag vara helt ärlig är han faktiskt… det här kommer han inte gilla, men en bondlurk.

Himlastormande kär

Dock har Loreen beskrivit sig själv som en ganska knepig människa att leva med – och ännu knepigare att vara i ett förhållande med. Även om hon kan bli himlastormande förälskad.

– Jag har varit så kär att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Alla mina kärlekar har varit mina största kärlekar. Jag kan gråta av glädje för att jag är så upprymd av en annan människas närvaro. Jag blir lycklig av det. Men det har gjort outhärdligt ont när det har tagit slut, har hon sagt.

Annons

Men i intervjun med P5 Stockholm säger Loreen även att inget av hennes förhållanden har lyckats hålla i mer än tre år och eftersom intervjun nu hölls för exakt tre år sedan kan vi inte veta mycket om Loreens eventuella nuvarande partner. Hur det än är verkar Loreen lycklig då hon flera gånger sagt i intervjuer att hon står stadigt på jorden och är trygg i sig själv.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…