LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Linda Bengtzings utseende chockar – här blir det tydligt

27 jan, 2024 
Linda Bengtzing visar upp en helt ny look på Instagram.
Här är sanningen bakom hennes utseende!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”Brand logo
Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”

Den folkkära schlagerdrottningen Linda Bengtzing, 49, har en lång och gedigen karriär. Än idag är hon ute på turnéer och har spelningar Sverige runt. De flesta förknippar Linda med Melodifestivalen. Där hon har varit med och tävlat med låtar som Alla flickor, Jag ljuger så bra, Hur svårt kan det va?, och nu senast Fyrfaldigt hurra.

Linda brukar dela med sig av sin karriär och sin stora passion för musiken på Instagram.

Nyligen delade hon med sig av en Instastory där hon hyllade ett nytt album av artisten Anja Horner. I januari släpps hennes EP ”Är det det här du kallar kärlek?” där Anja på skånska tolkar fem svenska schlagerhits, av artister som Kikki Danielsson, Linda Bengtzing och Charlotte Perrelli.

Sanningen bakom Linda Bengtzings nya utseende – bilderna visar

Men det är inte bara det som Linda delar med sig av. I storyn visar hon upp en helt ny look. Där hon är helt oigenkännlig! På bilden har Linda svart och långt hår och visar upp ett helt annat svall!

Annons
Annons

Linda har tidigare delat på Instagram att hon har lekt med utseendet via en AI-funktion. Något som är tydligt att hon verkar ha gjort här med! Ett slags filter alltså.

Men visst passar hon i det mörka håret?

FOTO: TV4 INSTAGRAM

Annons