ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför lämnade Jabril Robinson – verkliga anledningen bakom avhoppet

04 apr, 2022 
Jabril i Robinson.
Lag syd har haft en tuff start i Robinson 2022.
Under måndagens avsnitt lämnade även deltagarna Sandra Cucarano och Jabril Smith.
Men för Jabrils del stod det inte riktigt klart varför han egentligen lämnade.
Nu berättar för Hänt.
Annons
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Robinson 2022 har fått en svajig start med mycket sjukdomsfall. Först lämnade Isabella Resmark, Christina Nordback och Per Grape.

Under måndagens avsnitt stod det även klart att deltagaren Sandra Cucarano och Jabril Smith lämnar. Sandra testade positivt för covid-19 och tvingades därför att avbryta tävlingen. Men för Jabrils del framgick det inte riktigt varför han lämnade. Nu berättar han för Hänt om avhoppet.

Jabril om varför han fick lämna Robinson: ”Blev riktigt sjuk”

När Hänt når Jabril förklarar han att han blev sjuk efter Sandra. Men det var inte förrän han hade lämnat ön som han fick bekräftat att det faktiskt var covid-19.

Annons

– Det var så att Sandra hade blivit sjuk. Men jag och Sandra var ju nära och delade kudde. Och under den tiden hade de testat positivt för corona, jag hade också blivit förkyld och var väldigt sjuk, säger han och fortsätter:

– Det var inte bekräftat att jag hade fått covid-19 men när jag kom till hotellet så testade även jag positivt. Jag testades negativt på ön men direkt efter positivt så att säga...

Hur mådde du?

– Jag blev riktigt sjuk. Feber, förkylning, tappade lukten och jag var extremt trött. Jag mådde så dåligt.

Ville produktionen att du skulle lämna på grund av sjukdom?

– Det var ett gemensamt beslut, de var ju såhär "du kan ju vara kvar, men om du testar positivt så måste du ju ändå lämna" och då ville jag lämna själv.

Jabril
Jabril lämnade Robinson, då var det inte bekräftad corona. Kort efter testade han dock positivt.

Jabril Smith om klippningen av TV4: ”De fick inte fram mig”

Jabril förklarar vidare att han och Sandra kom nära varandra.

Annons

– Sandra och jag blev sjukt tajta. Hon var alltid den som hjälpte mig och såg till att jag hade det bra. Hon delade även sin kudde med mig, vi är från samma område också så vi hade mycket att snacka om.

Är du nöjd över din insats och hur du framställdes?

– Produktionen klipper ju ganska mycket, jag tycker inte det framgick hur relationerna såg ut, hur jobbigt det var och hur tufft det faktiskt är där. De fick inte med det hela eller allt det stora, säger han och fortsätter:

– Jag och Per hade en extremt nära relation som de inte tog med. Under tävlingarna fick de inte heller med hur mycket vi jobbar, och hur mycket vi skriker exempelvis haha.

– De fick inte fram mig, hur jag är som person, de har haft mer fokus på andra.

FOTO: TV4

Annons