LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen bakom Carolas bild: "Störst av allt är kärleken"

22 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här busar Carola Häggkvist till det med pojkvännen Jimmy Källqvist. På Instagram har artisten lagt upp flera roliga pussbilder. "Den lekfulla pussen som kommer utifrån kär-lek...", skriver hon.
Annons

Kärleken blomstrar mellan Carola Häggkvist, 50, och pojkvännen Jimmy Källqvist, 46. I slutet av 2016 köpte paret ett hus tillsammans i fiskebyn Hout Bay strax utanför Kapstaden i Sydafrika, så att de kan bo delar av året där och delar i Sverige.

Just nu befinner sig paret i Stockholm och i veckan besökte de också Noppes officiella sommarfest. Under kvällen passade Carola på att ta en busig kärleksbild med sin pojkvän. På Instagram har artisten lagt upp ett romantiskt bildspel där hon ska ge Jimmy “en lekfull puss” innanför i en ram av blommor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Pusskalas i Kungsan på Noppes sommarfest. Så mysigt att vara tillbaka i Sthlm igen! När man har något fint man kan stoppa in i en ram så gör jag gärna det! Det blev ‘den lekfulla pussen’ igår med min Jimmy. Så oskuldsfull. Livet behöver ramas in av goda minnen i våra hjärtan varje dag”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Annons

“Den lekfulla pussen som kommer utifrån kär-lek.. .En kär lek som får växa sig stark i förtroende och ömsesidig respekt för varandra.”

I sitt inlägg om Jimmy citerar Carola också första Korinthierbrevet från Bibeln, som handlar om just kärleken.

“Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken”, skriver hon.

Foto: IBL

Annons