TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde söker fru-Pelle Hansson Edh om sanningen bakom viktraset

15 okt, 2020 
Pelle Hansson Edh
Pelle Hansson Edh fann kärleken i den förra säsongen av Bonde söker fru.
Men kärlekssagan tog slut tidigare i höst och nu har han plötsligt rasat i vikt.
– Vänner har ju sagt att jag måste äta, säger TV4-profilen på Instagram.
Annons
Leif GW Persson visar upp stora förvandlingen i Nyhetsmorgon – efter drastiska livsförändringenBrand logo
Leif GW Persson visar upp stora förvandlingen i Nyhetsmorgon – efter drastiska livsförändringen

Pelle Hansson Edh, 30, och brevskrivaren Karin Nordström, 26, träffades i TV4-programmet Bonde söker fru förra året.

Efter en semester tillsammans flyttade Karin in med mjölkbonden på gården utanför Söderhamn. Men i september sedan stod det klart att paret valt att gå skilda vägar. Pelle berättade då för Hänt om den tuffa tiden.

– Det är klart att det varit tufft. Det är ingenting som någon av oss tycker är kul eller lätt, sa han då och fortsatte:

– Det är fortfarande lite jobbigt. Det där går lite upp och ner från dag till dag, men jag har börjat landa och acceptera det här: så här är det just nu. Samtidigt handlar det om att blicka framåt.

Under onsdagskvällen ställde Pelle upp i en livesändning på Instagram med Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff. En sak de pratade om var bondens viktras. På hans senaste bilder ser man hur han gått ner mycket i vikt, vilket har fått följarna att reagera. I livesändningen frågar Linda hur mycket han egentligen har gått ner i vikt.

Annons

– Sexton kilo kom vi fram till att det var. Från 82 till 66 kilo, säger han.

Följarnas oro efter viktraset

Linda säger att till och med hon fått frågor från folk som undrar hur Pelle Hansson Edh mår, då det syns så tydligt att han rasat i vikt.

– Jag är lite dålig på att äta. Man jobbar på som vanligt sen kommer man på att ”oj man ska ju äta ja”, så jag glömmer ofta lunchen.

Han förklarar att hans vänner lagt märke till det och börjat ge honom matlådor.

– Vänner har ju sagt att jag måste äta. Så det har väl kommit någon matlåda då och då för att de vill att jag ska äta. Men nu har jag blivit bättre på att äta så nu väger jag faktiskt sjuttio kilo, säger han.

Pelle Hansson Edhs vändning

Pelle säger att viktraset kan ha med kärlekssorgen att göra. Han förklarar under livesändningen hur han jobbat mera sedan Karin och han gick skilda vägar, vilket kan ha resulterat i att han ibland glömmer att äta.

– Men det kan vara så att man jobbar mer på grund av det och så glömmer man bort att man ska äta och sen kanske inte matlusten funnits där alla gånger. Men nu är den tillbaka, säger Pelle Hansson Edh och fortsätter:

– Det är ju dock vanligt för bönder att det är mycket på sommaren så glömmer man bort att äta sen går man väl upp lite på vintern.

FOTO: TV4PLAY/INSTAGRAM

Annons