LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens skämtsamma pik till Pernilla Wahlgren: ”Inget som klår”

18 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Efter många år som programledare för Allsång på Skansen har Sanna Nielsen lämnat över facklan till Pernilla Wahlgren. Nu ger Sanna en liten skämtsam pik till Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Ett par veckor har gått sedan Pernilla Wahlgren, 55, gjorde debut som allsångsledare och programledare för Allsång på Skansen.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla i SVT:s Morgonstudion när hennes nya sommarjobb precis hade avslöjats.

Pernilla har hyllats och berömts enormt efter sin debut på Sollidenscenen på Skansen.

Därför lämnade Sanna Nielsen Allsång på Skansen

Från folkkära Sanna Nielsen, 38, har det däremot varit tyst – fram tills nu. Hon var programledare för Allsång på Skansen i hela sju år. Det var i augusti 2022 som Sanna gjorde sin sista dag som Allsångsledare.

– Att gå vidare och tacka för de här åren var helt rätt beslut. Jag kände att jag gjort allt jag ville i det programmet. När jag började glänta på den dörren, var det ganska lätt att bestämma mig för det, berättade Sanna i en intervju med Amelia.

Hon fortsatte:

Annons

– Självklart kommer jag sakna människorna som jobbar med programmet, är på scenen och i publiken. Det är ett fantastiskt sommarjobb, men Pernilla Wahlgren är briljant och kommer att göra programmet till sitt eget.

Hon förklarade att en anledning till att hon valde att lämna programmet var att hon inte fått någon sommarsemester på sju år.

– Jag har inte varit ledig på sju somrar och ser fram emot att bara kunna vara i trädgården eller åka i väg om jag vill det. Under ”Allsången” jobbade jag i princip varje dag.

Sanna Nielsens pik till Pernilla Wahlgren – inför programmet

I ett Instagram-inlägg visar Sanna upp sin nya hängmatta, där hon för ovanlighetens skull ska spendera en tisdagskväll i juli, efter att ha lämnat över facklan till Pernilla. Hon passar även på att lägga in en liten skämtsam pik till den nya Allsångsledaren:
Har alltid velat ha en hängmatta och nu har jag en. @pernillawahlgren Du må ha ett hus i Spanien men min hängmatta är det ingen som klår. Ha en fin allsångskväll allihop!”

Det är ingen som klår dig som allsångledare heller”, kommenterar en person.

Härligt att se du mår bra. Saknar dig så på allsången. Kom tillbaka SNÄLLA”, skriver en annan.

Foto: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT och Karin Törnblom/TT

Annons