LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg tillsagd av grannen: "Nu måste vi flytta"

18 jul, 2023 
Simon Lundh
Carina och Erik Berg
Nyligen flyttade Carina Berg och maken Erik till ett nytt hem.
Men hur är det egentligen med grannsämljan?
– Jag har gjort bort mig, säger Carina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 33, slog i december till med ett massivt inköp i form av en villa i Stocksund i Danderyd. Sedan dess har vi kunnat följa parets resa med att färdigställa huset till sitt eget och har Carina har bland annat visat upp renoveringen på sitt Instagramkonto.

I Carina och hennes vapendragare Carolina Gynnings podd Gynning & Berg - hittar sig själva nämner Carina om hur hon trivs med livet i Danderyd.

– Det är ett fint område, det gränsar till Djursholm. Jag har verkligen slagits av hur trevliga alla är, säger hon och berättar vidare att hon ändå försöker passa in i det nya livet.

– Man har gjort sig till lite och tänkt här får man lov och passa in, säger Carina.

Carina Berg om tillsägelsen i vid det nya huset i Danderyd

Grannsämjan är dock inte bara på topp. Carina tar upp ett exempel i podden där hon berättar att hon vid ett tillfälle fick ett jobbsamtal hon behövde ta, när hon befann sig ute på gatan vid sitt hem. Carina förklarar vidare att hon varken var speciellt högljudd eller hetsig, men det verkade en av hennes grannar inte hålla med om.

Annons

– Helt plötsligt igenom mitt prat så hör jag "ursäkta!". Då vänder jag mig om och tar av mina hörlurar, säger hon och fortsätter:

– Då är det en gubbe som sitter inne i sin trädgård i bar överkropp som säger "kan du inte bara vara tyst". Det är en gubbe som sitter i ett Zoom-samtal och hyschar mig när jag gick förbi.

Carina Bergs insikt efter missen i grannskapet

I och med att Carina bara gick förbi tycker hon att det var konstigt att han reagerade.

– Hade han tagit ett djupt andetag till, då hade jag varit försvunnen. För att det var ju inte så att jag stannade utanför hans tomt och hade mitt jobbsamtal. För jag gick ju. Men han kunde inte bärga sig, utan var tvungen att be mig vara tyst. Då tänkte jag, nu har jag gjort bort mig och blivit hyschad i Djursholm.

Carolina frågar om Carina sa till gubben som bad henne var tystare. Varpå Carina svarar:

– Jag blev så himla ställd och sa bara ursäkta och sen så smög jag vidare. Sedan gick jag hem till Erik och sa, "nu måste vi flytta, jag har gjort bort mig nu. Jag har råkat prata högt på gatan och det får man inte göra i Djursholm, säger hon skämtsamt.

I framtiden kanske det bli så att Carina tar en annan väg när hon ska han sina jobbsamtal.

– Jag kommer undvika det promenadstråket igen, så jag inte stör hans naken-zoom möten som han har, säger Carina och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom, Stina Stjernkvist/TT

Annons