Sanna Nielsens offentliga ursäkt till Carola Häggkvist

Sanna Nielsens offentliga ursäkt till Carola – efter händelsen på Allsång-scenen

Allsång på Skansen går in på sin femte vecka för i år och genrepen är i full gång.
Sanna Nielsen uppdaterar sina sociala medier från sitt jobb och är som vanligt på strålande humör, men det är när hon pratar om den folkkära artisten Carola Häggkvist som hon råkar göra bort sig.
Nu ber hon om ursäkt till Fångad av en stormvind-sångaren.
Allt om Sanna Nielsen
Slå på ljud

Allsång på Skansen har varit igång sedan starten i juni och Sanna Nielsen, 35, gör sitt femte år som programledare där hon varje tisdag sänder direkt från Sollidensscenen på Skansen i Stockholm. Sveriges största artister turas om att ta sig an scenen, och ikväll är det dags för sångare som Miriam Bryant, Daniel Adams-Ray och Peg Parnevik att sjunga allsånger tillsammans med svenska folket. Men trots att Sanna efter flera år i branschen numera kan kalla sig för veteran, går det inte alltid som man tänk sig. Nu ber hon om ursäkt till Carola Häggkvist för den pinsamma tabben.

Ett annorlunda år

En sommar utan Allsång på Skansen är inte en sommar. Därför fortsätter det populära programmet att varje tisdag kväll leverera musik och underhållning till det svenska folket, trots den pågående pandemin. Men helt som vanligt är det inte. Publiken som annars spelar väldigt stor roll i programmet, är inte längre där och publiken får istället heja på hemifrån. Detta betyder alltså att alla artister får sjunga sina allsånger ensamma, men inte verkar det hindra de från att komma.

I år har nämligen redan stora artister som Agnes, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw och Linda Bengtzing varit där och sjungit sina egna låtar och valfri allsång, och tittarsifforna har som tidigare år varit höga.

Ber om ursäkt till Carola

Det är under gårdagens genrep till kvällens avsnitt av allsångsprogrammet som Sanna flitigt dokumenterar vad som händer. Precis innan det är dags för henne att gå upp på scen berättar hon för kameran:

– Snart dags för mitt rep. Solen skiner och det är underbart, säger hon.

Hon ber sedan sina följare gissa vilken låt det är som hon ska gå upp och sjunga, men ger inte många sekunder till övers innan hon själv avslöjar vilken det är.

– Nej jag kan inte hålla mig, säger hon och börjar sjunga på Carolas låt Mitt i ett äventyr. 

Men mitt under låten kommer hon på sig själv med att sjunga helt fel text. Hon börjar nämligen med andra meningen i låten och börjar generat skratta när hon kommer på sig.

– Det var helt fel. Så börjar man inte låten, säger hon och tar nya tag för att den här gången sjunga rätt.

Till videon skriver hon också och ber om ursäkt till Carola för att hon sjöng hennes låt fel.

“Förlåt”, skriver hon följt av en emojii som skäms.

I nästa video fortsätter hon sedan:

– Carola! It’s your song. Hoppas du tittar ikväll. Och ni andra också. Eller imorgon menar jag. Alltså gud vad jag är förvirrad, det här kommer ju blir bra. Hejdå.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN