Sanna Nielsens jobbiga separation

En av Sanna Nielsens mörkaste stunder var när hennes föräldrar sa att de skulle skilja sig. Sångerskan blev fysiskt sjuk av all ångest och oro.

Sanna Nielsen, 31, firar 20 år som artist och gör succé som programledare för “Allsång på Skansen” på SVT. Även privat går livet som en dans. Hon är ihop med gitarristen Joakim Ramsell, 43, sedan åtta år och paret bor i en tvåa i mysiga närförorten Årsta i södra Stockholm.

120638.jpg

Sanna Nielsen 12 år gammal med mamma Ing Marie och pappa Christer.

Men i tidningen Wellness berättar Sanna att en av de mörkaste stunderna i hennes liv inträffade 2011 då hon tävlat i Melodifestivalen och var i full färd med att fira 15 år som artist:

– Mitt i allt det ringde mina föräldrar och sa att de skulle skilja sig. Vi har alltid stått varandra väldigt nära i alla år, så det här kom som en otrolig chock för mig. Det rev upp hela mig och hela min identitet.

Hon la skulden för skilsmässan på sig själv eftersom så mycket fokus hade legat på hennes karriär:

– Jag slog igenom när jag var 10-11 år och de reste med mig som familj i flera år. Kanske var det för påfrestande? Jag kände att jag hade förstört vårt liv.

ste-allsangsprem-5667718.jpg

Nu har Sanna Nielsen kommit över föräldrarnas skilsmässa och hon gör succé som ny programledare för “Allsång på Skansen”.

Sångerskan började fly verkligheten genom att jobba än mer men till sist blev hon fysiskt sjuk av all ångest, stress och oro. Sanna fick nässelfeber.

– Jag vaknade upp en natt av att det bara kliade på hela kroppen. Allting svullnade upp och jag var täckt med utslag… När jag låg ner, vilade och tog det lugnt försvann alla utslag. Men så fort jag reste mig upp blossade det upp igen.

ste-polar-music-5594377.jpg

Sanna Nielsen vill inget hellre än att blida en egen familj med maken Joakim Ramsell.

Sanna har sedan länge blivit av med nässelfebern, kommit över skilsmässan och säger:

– Vi splittrades som familj, men vi hittade ett nytt sätt att vara en familj på, där alla mår mycket bättre. Hela situationen gjorde att jag blev vuxen på riktigt. Så idag är jag ganska tacksam för att det hände.

Dessutom hoppas hon snart själv kunna bilda familj med Joakim.

– Det kommer förhoppningsvis när det kommer. Det går aldrig att planera, berättade Sanna för Hänt i fjol.

Bild: IBL, Stella

SENASTE NYTT!