Sanna Nielsen drömmer om att bli mamma: "Det kanske inte går"

Sanna Nielsen har varit ihop med Joakim Ramsell i sju år och är redo att bilda familj. Men det är ingenting hon tar för givet. "Det kanske inte går."

Sångerskan Sanna Nielsen, 30, som just nu är aktuell som programledare för Melodifestivalen träffade gitarristen Joakim Ramsell, 42, när han var kapellmästare i hennes turnéband. De har varit tillsammans i sju år, är sambo i en tvåa i Årsta, södra Stockholm, och är lyckliga med varandra.

– De två turnéerna vi gjorde ihop, när det bara var jag och hans gitarr, är nog det roligaste jag gjort. Men när vi jobbar är vi inte så mycket som ett par. Det är först när vi tagit sista tonen och packat ihop alltihop som vi går ut, tar ett glas vin, äter middag och har det romantiskt, berättar Sanna i Expressen.

Sanna och Joakim har varit ett par i sju år. Foto: IBL

Sanna och Joakim har varit ett par i sju år. Foto: IBL

När de är lediga går de på bio eller tar långa skogspromenader. Vad som helst som inte kräver av Sanna att hon ska behöva klä upp sig och sminka sig. Och de mysiga kvällarna hemma är det Joakim som står för matlagningen:

– Han tycker det är väldigt kul så han brukar hälla upp ett glas vin och sätta mig vid köksbordet och så säger han “Nu står du för pratet och jag för maten”. Diskar gör vi tillsammans så jag är väldigt bortskämd.

Sanna har länge väntat på att få gifta sig med sin älskade man.

– Det skulle vara mysigt, men han måste fria först, berättade hon för oss i våras efter att ha vunnit Melodifestivalen med låten “Undo”.

Hon gör succé som programledare för Melodifestivalen med Robin Paulson. Foto: IBL

Hon gör succé som programledare för Melodifestivalen med Robin Paulson. Foto: IBL

Samtidigt sa Sanna att hon längtar efter att bilda familj, men la till:

– När exakt du ska få barn är inget du kan bestämma.

I Expressen förklarar hon nu mer utförligt om sin längtan efter att bli förälder:

– Jag är väldigt ödmjuk inför tanken att det kanske inte går. Inget vet något om mitt liv, men jag har många människor i min närhet som kanske inte kunnat få barn. Så det kommer förhoppningsvis när det kommer. Det går aldrig att planera.

Förra året kom hon trea i ESC med "Undo".

Förra året kom hon trea i ESC med “Undo”.

Kanske börjar i alla fall Joakim känna att det är dags att fria snart. För han säger:

– Där jag kommer ifrån är det inte så viktigt att vara gift för att skaffa barn. Men jag ser ju på våra kompisar, antingen så gifter man sig och så kommer barnen, eller så kommer barnen och så gifter man sig. Det hänger ihop.

Missa inte:

15 citat av Eric Saade som får oss att vilja ta fram skämskudden

13 magiska Mello-ögonblick vi aldrig glömmer

Häntbloggen: Var tog schlagerfestivalen vägen?