LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens glädjebesked – bekräftar lyckan: ”Jag måste smälta detta”

31 aug, 2023 
Sanna Nielsens karriär går som på räls och under sommaren har hon befunnit sig på turné.
Nu tar artisten till Instagram för att uttrycka sin glädje.
”Jag är i ett lyckorus”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”Brand logo
Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”

Den folkkära artisten Sanna Nielsen, 38, var länge programledare för Allsång på Skansen. Efter Sanna tog Pernilla Wahlgren över stafettpinnen och nyligen sändes sista programmet för säsongen.

Sanna Nielsen om avskedet från Allsång på Skansen

Det var förra sommaren som Sanna meddelade att hon skulle lämna över skutan till någon annan.

– Jag har hur kul som helst och står där uppe på scenen och tänker ”hur tänkte jag nu”? Men samtidigt så är det ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna då till Hänt.

Artisten kunde berätta att mer tid med familjen hade lite med beslutet att göra. Men även att kunna göra lite annat och vara ledig skulle bli skönt.

– Ja precis. Familjen absolut, men jag har sådan ynnest i mitt yrke att jag kan ta med min familj på i princip vad jag än gör så jag tänker att Gibson hade kunnat vara här flera år också. Men det är klart att man blir ju lite friare på sommaren, absolut. Att kunna göra lite annat och vara lite ledig också.

Sanna Nielsens glädje – berättar om lyckan

Även om Allsången inte täcker upp Sannas schema längre så har hon det fullt upp ändå. Under sommaren har artisten befunnit sig på en turné och på Instagram har vi fått följa Sanna och hennes band runtom i Sverige och Finland.

Nyligen avslutade hon en spelning i Vasa i Finland och lycka var total.

”Jag måste smälta detta lite…men först och främst vill jag säga TUSEN TACK alla 8.500 pers som sjöng med i mina låtar igår kväll under min konsert i Vasa❤️ Jag är i ett lyckorus!”, skriver hon på Instagram.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons