LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens första ord om förlossningen – förlöstes av sin kompis

22 dec, 2023 
Sanna och Joakim
Sanna Nielsen blev mamma härom året.
Nu öppnar hon upp om hur det egentligen gick till när sonen Gibson kom till världen.
– Det blev helt underbart, det var faktiskt en kompis som förlöste mig, säger hon till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley ClampBrand logo
Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley Clamp

Sanna Nielsen, 39, blev mamma för första gången år 2021. Den lille pojken som fått namnet Gibson är nu över 2 år gammal och precis skolats in på förskola.

– Det är jättespännande såklart, han har så roligt, han får nya kompisar och vi får träffa nya föräldrar och andra barn. Det är jätteroligt att se vilken utveckling det är och hur stor han blir. Det går fort, det gör det, sa Sanna nyligen till Hänt om det stora klivet i sonens liv.

Sanna Nielsen om sin förlossning – förlöstes av bilden

Att livet som mamma passar Sanna som handen i handsken är tydligt. Kärleken är stor och familjen inväntar nu sin andra jul tillsammans. Hur det gick till när Gibson kom till världen har Sanna inte tidigare berättat om men i en ny intervju som Sanna gjort med Hemmets journal berättar artisten nu om sin förlossning. Det är när hon får frågan om vad det bästa hon varit med om är, som hon öppnar upp om den privata stunden.

Annons

– Det måste vara Gibsons förlossning. Jag visste ju inte vad jag väntade mig men det blev helt underbart, det var faktiskt en kompis som förlöste mig och det kändes tryggt. Hon jobbade på stället där jag skulle föda så jag blev så glad när jag fick ha henne som barnmorska, säger Sanna och fortsätter:

– Jag hade planerat att ta all bedövning som gick att få men hann bara med lustgasen. Men oj vad skön den var att få. Jag fick i efterhand höra att jag hade agerat ståuppkomiker, dragit en massa skämt och sjungit på min låt Undo för hög hals, haha!

Sanna Nielsens beslut för sonen – därför är han så hemlig

Även om Gibson är hela Sannas värld så är han ingen som fansen får se bilder på. Sanna och hennes sambo Joakim Ramsell har nämligen bestämt sig för att hålla honom privat.

– Jag är väldigt mån om att han ska få vara privat och han ska få välja själv om han vill bli visad på bild eller inte. Han är två år och har ingen aning om världen där ute, det är mitt jobb och hans pappas jobb att guida honom igenom det och skydda honom så gott vi kan, sa Sanna till Hänt nyligen.

FOTO: TT

Annons