ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen varnad av andra föräldrar – ställde in allt: ”Orkar inte”

12 dec, 2023 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsens son Gibson har börjat på förskolan.
Nu berättar hon för Hänt om det stora steget i sonens liv samt varningen hon fick av kollegorna.
– Jag kände bara att det orkar inte jag, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley ClampBrand logo
Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley Clamp

Sanna Nielsen, 39, blev mamma för första gången år 2021. Den lille pojken som fått namnet Gibson är nu över 2 år gammal.

Efter att tagit sig an den nya rollen som mamma valde Sanna att avsluta sitt jobb som programledare för Allsång på Skansen, detta då hon ville ha somrarna lediga med familjen.

Sanna Nielsen varnad av andra föräldrar – därför blev det ingen julturné

I år har Sanna även valt att inte ge sig ut på julturné, något som hon menar beror på en händelse i sonens liv. Gibson har nämligen börjat på förskola och den första tiden på förskolan var något Sanna blev varnad för av andra föräldrar.

– Jag jobbar ändå, jag gör konserter på konserthuset här hela veckan som är men vi valde att...det är av en ganska enkel anledning. Nämligen att vi skolade in Gibson på förskolan i höstas och då tänkte vi av erfarenhet av andra kollegor som har gjort det i juletid så blir man oftast sjuk och behöver ställa in någonting, säger Sanna i en intervju med Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag kände bara att det orkar inte jag. Vi fokuserade på Gibsons inskolning och blev sjuka i nio veckor så med facit i hand var det ganska bra beslut.

Sanna Nielsen om sonen Gibsons första tid på förskolan: ”Man är förkyld om och om igen”

Den senaste tiden har helt enkelt speglats av sjukdomar hemma hos familjen Nielsen-Ramsell.

– Det är väl som alla andra förskoleföräldrar, man är förkyld om och om igen. Det slutar liksom inte men nu tror jag vi är starkare än någonsin.

Att sonen nu tagit ett nytt kliv i livet är däremot något Sanna ser glatt på.

– Det är jättespännande såklart, han har så roligt, han får nya kompisar och vi får träffa nya föräldrar och andra barn. Det är jätteroligt att se vilken utveckling det är och hur stor han blir. Det går fort, det gör det, säger hon.

Sanna är aktuell som en av stjärnorna i Stjärnorna på slottet som har premiär 30 december på SVT.

FOTO: TT

Annons