TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanna Nielsens lycka med sonen Gibson – avslöjandet om mammalivet

20 nov, 2022 
Sanna Nielsen med Joakim
Sanna Nielsen blev mamma förra året till en son med namn Gibson.
Nu berättar hon om livet med familjen och kommer med ett alldeles särskilt avslöjande.
– Han älskar ju..., säger Sanna.
Annons
Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"Brand logo
Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"

Sanna Nielsen är en av våra mest folkkära artister vars karriär tog fart redan vid sju års ålder. Förutom att ständigt vara aktuell på såväl scenen som i tv-rutan blev hon och kärleken Joakim Ramsell föräldrar för första gången till sonen Gibson, 1, förra året.

Nu berättar Sanna om mammalivet och kärleken till sonen, och det visar sig att han har liknande intresse som sina föräldrar!

Sanna Nielsen om att hålla sonen privat: ”Kommer finnas där”

Det är när Sanna Nielsen gästar Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på som duon kommer in på familjelivet och offentligheten.

– Vad skulle du själv säga om din son till exempel, när han är sju och säger att han vill vara med i en talangjakt?, frågar Kristin Kaspersen.

Annons

– Åh gud, jag har inte vågat tänka den tanken riktigt, svarar Sanna Nielsen och fortsätter:

– Jag vill ju att han ska må så bra som han bara kan. Göra det han brinner för och vill och det han mår bra av. Och skulle det vara så att han bara ”mamma jag vill också stå på scen”, så sjävklart kommer jag finnas där för honom i det också, såväl som hans pappa också kommer göra det.

– Vi vet ju hur det kan vara också, baksidorna av det där livet. Just offentligheten, att du blir igenkänd, att det kan vara si och sådär. Då kommer vi finnas där som en guidning.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.

Avslöjandet om mammalivet och tiden med sonen: ”Han älskar ju musik”

Sanna berättar vidare att sonen, precis som sina föräldrar, är förtjust i musik.

Annons

– Och jag märker ju nu, även om han inte skulle ha musik eller sång som sitt yrke så... Han älskar ju musik, han sitter ju och diggar där hemma till när bara tvättmaskinen går igång.

Hon fortsätter:

– Det är väldigt roligt att se, så på något sett tror jag att han kommer få med sig det dör. För mig har ju det varit det bästa som finns.

– Vad skulle du säga har utvecklat dig mest sedan du blev mamma?, frågar Kristin vidare.

– Jag är så otroligt tacksam över att vi fick bli föräldrar och att Gibson kom till oss. Den största skillnaden nu är att man känner att han är den absolut viktigaste i vårt liv, och allt vi gör och allt vi planerar är ju för honom och med honom. Jag har också fått känna att det finns något ännu större än det jag älskar mest att göra, säger Sanna och fortsätter:

– Att sången är mitt liv och jag älskar ju att sjunga, men nu har jag upplevt något ännu större och det är den största skillnaden så. Det finns ingenting som är viktigare än kärleken till honom och att få umgås med honom jämt.

FOTO: TT

Annons