Sanna Nielsens känslosamma ord om sonen Gibson – 1 år efter födseln

25 okt, 2022 
sanna nielsen
Sanna Nielsen blev mamma för ett år sedan.
Nu väljer hon att berätta om första tiden som förälder och ger uttryck om sin starka kärlek för sonen Gibson.
”Vårt allt”, skriver hon.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära programledare och artister. Redan som ung hamnade hon på Svensktoppen och du minns säkerligen när hon kammade hem vinsten i Melodifestivalen med låten Empty Room.

Hon har även lett Allsång på Skansen i flera år men meddelade i samband med årets säsong att det blir hennes sista. Hon är dock fortfarande aktuell på scenen med en ny julturné i november.

Förra året blev hon och kärleken Joakim Ramsell föräldrar till sonen Gibson och nu har det gått ett år sedan han kom till världen – något som Sanna väljer att uppmärksamma på sociala medier med ett par känslosamma ord.

Därför visar Sanna inte upp sonen Gibson – verkliga orsaken

Sanna har en stor följarskara på sociala medier där hon visar upp livets alla delar. Däremot har hon konstaterat i en intervju med Amelia att hon inte kommer visa upp Gibson på plattformen.

Annons

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går.

När Nielsen nyligen gästade Nyhetsmorgon berättade hon om kärleken till sonen och hur familjelivet går.

– Det viktigaste är lille Gibson och att allt som kretsar kring honom är så bra det bara kan bli. Inte för att det andra är oviktigt nu men jag ger mig en klapp på axeln och säger att det är bra jobbat ändå, det behöver inte vara perfekt hela tiden.

Sanna Nielsens gripande ord om sonen – 1 år efter födseln

Nu har Gibson fyllt ett år och Sanna visar upp firandet på Instagram. I samma veva skriver hon om lyckan över att ha blivit mamma.

Sanna hyllar sonen
Sanna hyllar sonen på hans första födelsedag!

”Om jag är sentimental idag? Jo tack… Minns allt från den här dagen för ett år sedan. Minns kämpandet och kraften jag kände att jag hade. Och jag minns framförallt den enorma kärleken som fullkomligt knockade mig när Gibson äntligen kom till världen.”

Annons

Hon fortsätter:

”Min älskade lille pojke. Vår älskade Gibson. Du är vårt allt. Det här har varit det bästa året i våra liv. Stort grattis på din första födelsedag.”

FOTO: TV4 / TT

Annons