Därför visar inte Sanna Nielsen upp sonen – verkliga orsaken

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen blev förra året mamma till en son.
Sedan dess har hon valt att inte visa upp honom för offentligheten.
Nu berättar hon orsaken.
– Det är för hans skull. Han får välja själv sedan, säger Nielsen till Amelia.
1:06

Efter reklamen: Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

(1:06)

Slå på ljud

Sångerskan Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära artister som stått på scenen i decennier. Hon slog igenom som mycket ung och hamnade tidigt på Svensktoppen.

Hon har vunnit Melodifestivalen och leder sedan flera år tillbaka det ikoniska programmet Allsång på Skansen. Vid sidan av karriären blev hon även mamma förra året till en liten son med namn Gibson. I en personlig intervju med tidningen Amelia berättar hon nu om valet att hålla honom privat och utanför offentligheten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Nielsen om att bli mamma: ”Storm av kärlek”

Sanna och sambon Joakim Ramsell fick sonen i oktober. Förlossningen har hon beskrivit som fantastisk och mammaledigheten har bland annat bestått av långa promenader kombinerat med jobb.

För Amelia berättar hon om känslorna över att bli mamma och det nya ansvaret i att vara förälder.

– Att bli mamma är en sådan storm av kärlek. Det är en vilja att Gibson ska må bra, men också ett ansvar. Att behöva lära sig hans behov. Jag googlar allt. Det finns ju ingen manual när man kommer hem från förlossningen. Hur tar man hand om en bebis? När vi kom hem ställde vi bilbarnstolen på bordet. ”Han sover nu. Vi låter väl honom sova, så får vi se vad som händer när han vaknar?” ”Varför skriker han nu? Jaha, han har ätit men har kanske ont i magen?”, säger Sanna Nielsen.

Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Se klippet här!

Sanna om sonen: ”Aldrig sitta i publiken och vara offentlig”

Sedan Sanna blev mamma har hon valt att inte visa upp sonens ansikte men skriver gärna om honom.

Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick”, skriver Sanna under en bild på Instagram.

I intervjun med Amelia förklarar Sanna att det är för sonens skull hon inte visar upp honom. Hon poängterar att hon vill hålla honom privat så länge det går.

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går.

FOTO: TV4 / Instagram

SENASTE NYTT!