LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens familjelycka – 11 månader efter sonens födsel: ”Kärlek”

25 sep, 2022 
Sanna i Nyhetsmorgon
Sanna Nielsen välkomnade förra året en liten son till världen.
Och nu efter efter avhoppet från Allsång på Skansen och 11 månader efter Gibsons födsel berättar hon om familjelyckan.
– Jag är på en lycklig och härlig plats i livet, säger artisten.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Sanna Nielsen är ständigt aktuell med nya upptåg. Förutom att ha vunnit Melodifestivalen så har hon blivit hela Sveriges Allsångsdrottning. Men i samband med premiären gick hon ut med att hon slutar som programledare, och det var med blandade känslor hon lämnade beskedet.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra – men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, sa Sanna då till SVT.

När Sanna nu gästar Nyhetsmorgon berättar hon om sin nya musik och julshowen till hösten – samtidigt som hon redogör om kärleken till familjen och mammalivet!

Annons

Sanna Nielsens familjelycka – 11 månader efter Gibsons födsel

Förutom att vara aktuell med ny låt är hon mamma till sonen Gibson som hunnit bli 11 månader. Nielsen förklarar att hon är på en bra plats i livet och känner en enorm lycka över sin familj.

– Det här är verkligen positivt, den här låten är så positiv och så mycket kärlek. Handlar såklart om att jag är på en lycklig och härlig plats i livet, en liten kärleksförklaring till min familj kan man säga, säger Sanna Nielsen och fortsätter:

– Jag har min kära sambo som är med och spelar idag och vår lille son Gibson, som blir 11 månader idag, så det är tidiga mornar och inte så mycket sömn. Men jag njuter av den här bubblan jag är i nu.

Sanna och kärleken Joakim.

Sanna om förändringen i livet efter att ha blivit mamma

Programledaren Jenny Strömstedt och Sanna kommer senare in på mammalivet och ifall Sanna upplevt att hon förändrats sedan hon blev föäldrer.

Annons

– Modet, hur mycket kraft hämtar du från familjelivet och denna bubbla som du beskriver? Har du förändrats med föräldraskapet?, frågar Jenny.

– Ja det har jag definitivt gjort, jag vet inte hur mycket man har förändrats. Jag tror jag fortfarande håller på att känna den känslan och vem jag är efter att jag blivit mamma, säger Sanna.

Sanna poängterar samtidigt att sonen Gibson är viktigast i livet och att allt kretsar kring honom.

– Det viktigaste är lille Gibson och att allt som kretsar kring honom är så bra det bara kan bli. Inte för att det andra är oviktigt nu men jag ger mig en klapp på axeln och säger att det är bra jobbat ändå, det behöver inte vara perfekt hela tiden.

FOTO: TV4

Annons