ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens ärliga ord om allsången – därför vill hon inte tillbaka

03 jul, 2023 
Frida Eklöf
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen var programledare för Allsång på Skansen i sju år.
Nu berättar hon varför hon inte vill tillbaka till Sollidenscenen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtidBrand logo
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Det var i augusti 2022 som folkkära Sanna Nielsen, 38, gjorde sin sista dag som programledare för Allsång på Skansen.

Efter hela sju år som allsångsledare var det dags för Sanna att lämna över stafettpinnen till realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 55.

Sanna Nielsens ärliga ord om att komma tillbaka till Allsång på Skansen

Frågan som vi alla har ställt oss är om Sanna någon gång ångrar beslutet att sluta som programledare för allsången. Men det verkar som att hon är ganska nöjd med beslutet hon tog.

– Att gå vidare och tacka för de här åren var helt rätt beslut. Jag kände att jag gjort allt jag ville i det programmet. När jag började glänta på den dörren, var det ganska lätt att bestämma mig för det, säger Sanna i en intervju med Amelia och fortsätter:

– Självklart kommer jag sakna människorna som jobbar med programmet, är på scenen och i publiken. Det är ett fantastiskt sommarjobb, men Pernilla Wahlgren är briljant och kommer att göra programmet till sitt eget.

Annons

”Ser fram emot att bara kunna vara i trädgården eller åka i väg om jag vill det”

Sanna är med andra ord nöjd med sin insats som programledare och nu kan hon äntligen få semester på sommaren. Första riktiga på sju år. Även om hon haft lediga dagar i samband med Allsång på Skansen kände hon att hon inte kunde släppa allt.

– Jag har inte varit ledig på sju somrar och ser fram emot att bara kunna vara i trädgården eller åka i väg om jag vill det. Under ”Allsången” jobbade jag i princip varje dag. Det var repetition, jag läste och bollade manus med min manusredaktör och repade in koreografi till olika shownummer. Även om jag kunde ta ledigt en dag slappnade jag inte av. Jag kände inte att jag kunde släppa allt.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons