LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Här brister det för Sanna Nielsen i direktsändning – frågan blir för mycket

12 jan, 2024 
Linn Seipel
sanna nielsen
Sanna Nielsen samarbetar med den ideella organisationen GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime, mot hedersvåld och förtryck.
I en ny intervju om ändamålet kommer artisten in på sonen Gibson, vilket gör henne märkbart berörd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

I slutet på januari varje år anordnas Fadimedagarna av den ideella organisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime. Under dessa dagar arbetar de på olika sätt med att nå ut med sitt budskap – att stötta och hjälpa personer som lever under hedersrelaterat våld.

I kvällens Efter fem gästades Tilde de Paula av grundaren av organisationen, Sara Mohammad och artisten Sanna Nielsen, som i år kommer att sjunga på Fadimegalan som hålls nu på söndag. Sanna har också varit med och designat en blus tillsammans med Camilla Thulin, vilken hon kommer sälja för att samla in pengar till ändamålet.

Sanna Nielsen starka ord om sonen – känslosamma stunden i direktsändning

I intervjun talar de om det allvarsamma ämnet som drabbar många i Sverige än idag, vilket får Sanna Nielsen att bli märkbart berörd i det direktsända TV4-programmet.

Annons

– Fadime och Pela har jag haft med mig också i mitt liv på något sätt sedan man fick veta om detta fruktansvärda, säger hon och fortsätter:

– Framförallt som förälder, och människa. Som mamma till min tvååriga älskade lilla son. Så bara känner jag att jag förstår inte hur det kan vara så. Jag tänker att jag som mamma vill ju bara ta hand om min lilla älskling och att han ska få leva precis det liv han vill leva. Få älska precis den han vill älska och leva sitt eget liv på sina villkor. Och det är så svårt att förstå att det inte är så för alla.

Därför visar inte Sanna Nielsen upp sonen Gibson offentligt

Sannas lilla älskling är sonen Gibson, som kom till världen i oktober 2021. Trots att han hunnit bli över två år har man fått se väldigt lite av den lilla pojken. När Hänt träffade Sanna Nielsen inför premiären av Stjärnorna på slottet berättade hon varför hon inte vill visa upp sonen i offentligheten.

– Jag är väldigt mån om att han ska få vara privat och han ska få välja själv om han vill bli visad på bild eller inte. Han är två år och har ingen aning om världen där ute, det är mitt jobb och hans pappas jobb att guida honom igenom det och skydda honom så gott vi kan, sa hon då.

Så här får man ibland se skymten av lilla Gibson.

FOTO: TV4, Instagram

Annons