Sanna Nielsens stora lycka med pojkvännen – orden om Gibson

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell blev föräldrar till sonen Gibson i höstas.
I programmet Renées Brygga talar artisten ut om lyckan och hur livet har ändrats efter sonens ankomst.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
0:45

Efter reklamen: Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

(0:45)

Slå på ljud

Det var förra oktober som artisten Sanna Nielsen, 38, och hennes kärlek, gitarristen Joakim Ramsell blev föräldrar för första gången, till sonen Gibson, 1.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Sanna Nielsen om sonen Gibsons musikintresse

Bebislyckan är total för familjen och Sanna har även berättat att sonen Gibson är ett lika stort fan av musik, som sina föräldrar. När artisten gästade Kristin Kaspersens podd Nyfiken på delade hon med sig av sonens musikintresse.

– Och jag märker ju nu, även om han inte skulle ha musik eller sång som sitt yrke så... Han älskar ju musik, han sitter ju och diggar där hemma till när bara tvättmaskinen går igång, sa hon och fortsatte berätta om känslorna kring hans musikintresse:

– Det är väldigt roligt att se, så på något sett tror jag att han kommer få med sig det där. För mig har ju det varit det bästa som finns.

Sanna berättade även att den största skillnaden nu med ett barn är att sonen är det absolut viktigaste och den största prioriteten i livet. Allt hon och Joakim gör och planerar, är för Gibson.

– Jag har också fått känna att det finns något ännu större än det jag älskar mest att göra.

Sanna Nielsen om livet som småbarnsförälder

Nyligen gästade Sanna Nielsen programmet Renées Brygga som utspelar sig i en sagolik skärgårdsmiljö. Renée Nyberg bjuder in några av Sveriges mest älskade profiler och samtalar om allt mellan himmel och ord, både glädjeämnen och svårigheter.

I programmet kommer Renée in på Sannas familj och hur livet är som småbarnsförälder. Artisten berättar då öppenhjärtigt hennes och Joakims liv har förändrats mycket sedan sonens ankomst. Att de inte sover något.

– Livet har förändrats hur mycket som helst, men det gillar vi också, vi njuter till och med av sömnbristen. Eftersom det är så mysigt och gosigt med lilla Gibson, säger hon i programmet och strålar när hon pratar om bebisbubblan.

Han var efterlängtad?

– Ja gud ja, svarar Sanna.

Hänt har sökt Sanna Nielsen för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN