ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför visar inte Sanna Nielsen upp sonen Gibson – egna orden om beslutet

27 nov, 2022 
Sanna Nielsen är en fena på sociala medier och syns ofta i rampljuset.
Men med familjen är hon mer återhållsam.
I en ny intervju berättar artisten varför hon inte visar upp sonen Gibson eller kärleken Joakim Ramsell.
Annons
Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"Brand logo
Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"

För artisten Sanna Nielsen, 38, och kärleken gitarristen Joakim Ramsell är bebislyckan total. Förra året välkomnade paret deras första gemensamma barn tillsammans, sonen Gibson, 1.

I en ny intervju med Amelia berättar nu den folkkära sångaren varför hon har valt att hålla familjen borta från rampljuset och vad hon själv tycker om att stå i centrum.

Sanna Nielsen om bebislyckan efter sonen Gibson

Familjelivet går som på räls för Sanna Nielsen. När hon gästade Kristin Kaspersens podd Nyfiken på så berättade hon att sonen Gibson är precis som sina föräldrar, ett lika stort fan av musik.

– Och jag märker ju nu, även om han inte skulle ha musik eller sång som sitt yrke så... Han älskar ju musik, han sitter ju och diggar där hemma till när bara tvättmaskinen går igång, sa hon och fortsatte berätta om hur känslorna kring hans musikintresse:

– Det är väldigt roligt att se, så på något sett tror jag att han kommer få med sig det där. För mig har ju det varit det bästa som finns.

Annons

Sanna berättade även att den största skillnaden nu med ett barn är att sonen är den absolut viktigaste i deras liv. Allt hon och Joakim gör och planerar är för honom och med honom.

– Jag har också fått känna att det finns något ännu större än det jag älskar mest att göra.

Därför visar inte Sanna Nielsen upp sonen Gibson

Sanna Nielsen är van att stå i rampljuset, hennes karriär tog fart redan vid sjuårsåldern och hon är ständigt aktuell i olika tv-program och shower. Men något som artisten är återhållsam med är att visa upp familjen, till exempel på sociala medier. I en ny intervju med Amelia berättar nu artisten varför hon har valt att inte visa upp sonen och maken.

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, säger hon till tidningen.

Hon fortsätter att berätta om att det är svårt att hålla isär det personliga och privata. Eftersom vissa saker kan ryckas ur sitt sammanhang i till exempel intervjuer.

– Jag vill inte att alla ska veta allt om mig. Jag är Sanna Nielsen på scen i mitt jobb, men vill ha ett privatliv ibland och bara vara Sanna. Jag och min familj behöver det.

FOTO: INSTAGRAM, TT

Annons