TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsen om att ha haft med sonen Gibson på turnén

24 dec, 2021 
Lovisa Ström
Sanna Nielsen & Joakim Ramsell
Det var i oktober som Sanna Nielsen och Joakim Ramsells son Gibson kom till världen.
Sedan dess har sonen befunnit sig på turné med sina föräldrar och nu skriver Sanna om den fina tiden.
”Du är det finaste vi har”, skriver hon.
Annons
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slottBrand logo
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slott

Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell har varit ett par i flera år och än idag verkar kärleken blomstra mellan dem.

På morsdag tidigare i år gick paret ut med att de väntar sitt första barn och i oktober kom äntligen det lilla miraklet. Lyckan var givetvis totalt och i kommentarsfältet på Instagram vällde gratulationer in till de nyblivna föräldrarna.

Senare stod det klart att barnet, som blev en son, fick namnet Gibson Nils Edmund.

Nu är det dags för den lilla familjen att fira sin allra första jul tillsammans. Nu berättar Sanna om den stora glädjen och hur den senaste tiden har varit!

Sanna Nielsen har tagit med sonen på turné

Förutom att vara mamma är Sanna även en av Sveriges främsta musiker, något som bland annat märks på hennes fullspäckade schema.

Sedan i mitten av november har Sanna nämligen varit ute på sin julturné Min Sanna Jul, som under en månads tid besökte olika städer i Sverige. Men Sanna är inte den enda i familjen som har varit på turné. Även kärleken Joakim och nyfödda sonen har följt med på julshowerna.

Annons

Sanna Nielsens stora familjelycka med Joakim Ramsell – orden om sonen

Men nu är de äntligen hemma igen och på Instagram skriver Sanna hur de ska fira julafton, men också om tacksamheten över att få ha haft med sonen på turnén.

”Vilken fin turné vi har varit på tillsammans. Ett fantastiskt äventyr där du har charmat alla i vårt lilla gäng. Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy. Jag har pussat på dig när jag har gått ut för att göra ett klädombyte och det första jag gjorde när jag gick av scenen och hoppade ur scenkläderna var att gå till dig. Jag älskar den här bilden och alla minnen vi redan skapat”, skriver hon under en bild på henne och Gibson och fortsätter:

”Jag älskar dig. Du är det finaste vi har och idag firar du din första jul och jag min första jul som mamma. Det blir nya traditioner och vi ser så oerhört mycket fram emot att få skapa de med dig. Nu säger vi God Jul till er alla, ta hand om er och mys ordentligt…och God Jul älskade lille Gibson. Mamma och pappa älskar dig!”

Annons