Sanna Lundells hyllning till Persbrandt – plötsliga nakenchocken

Sanna Lundell & Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i över 15 år.
Nu lägger Sanna upp en bild på kärleken som väcker starka reaktioner.
”Vem sitter ens naken?!”, skriver en person.

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar. I över 15 år har de varit ett par, och tillsammans har de barnen Igor, Lo och Fox. Sedan tidigare har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell som hon fick under sin relation med Willie Crafoord.

Men trots att Sanna och Mikael fortfarande håller ihop efter alla dessa år har relationen inte alltid varit helt okomplicerad. Paret har nämligen gått skilda vägar flera gånger, för att sedan återförenas. Men idag beskriver Sanna deras relation som starkare än någonsin, och på sin Instagram hyllar hon nu sin kärlek samtidigt som hon delar med sig av en minst sagt ovanlig bild.

LÄS MER: Soldoktorn och Lotta Engbergs privata klipp väcker starka reaktioner

Sanna och Mikaels relationskamp

Sanna har länge varit öppen med sin uppväxthistoria och hur den format henne. Hon växte nämligen upp med en mamma som var bipolär och stundtals missbrukade alkohol och tabletter. Även hennes pappa har haft missbrukarproblem, vilket har gjort att Sanna blev medberoende i väldig tidig ålder.

Men också Mikael har ett förflutet med alkohol- och drogproblematik, och i januari 2015 gjorde han en utredning som visade att han har bipolär diagnos. Den gemensamma bakgrunden tror Sanna gör paret till en stark duo, men har stundtals också gjort det väldigt svårt. Men för några år sedan tog de tag i det som ställde till det och har sedan dess börjat på en ny kula som par. Efter tio år som särbos köpte de nämligen en hästgård utanför Stockholm där de nu bor med barnen.

– En av de största konfliktpunkterna för mig har varit tillitsbrist, att inte kunna tro på att livet vill mig gott. Men efter tio tillsammans så har vi lyckats bevisa det för varandra, det har hänt mycket i vår relation. Jag har jobbat mycket med mitt medberoende och Micke fick hjälp med den bakomliggande problematiken, bipolära sjukdomen. Det förändrade allt, säger hon till tidningen Allas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sannas ovanliga kärlekshyllning till Persbrandt

På Sannas sociala medier får följarna ibland ta del av glimtar från henne och Mikales gemensamma vardag, och på alla hjärtans dag bjöd hon på en kärlekshyllning som väckte minst sagt starka reaktioner.

Dagen till ära la hon nämligen upp en bild på en naken Mikael sittandes på en häst. Till bilden skrev hon:

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött. Happy Valentine Mikael. Alla dagar alltid.”

Och i kommentarsfältet är det många som glädjer sig åt det roliga inlägget.

”Vem sitter ens naken på en häst?! Det kliar bara jag tänker på det och snart är det fällperiod. Men vågar man inte, så vinner man inte heller!”, skriver bland annat en följare.

”Det är kärlek! Vilken härlig bild!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundells sorg efter två-åriga sonen Fox skada

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasanis nya hälsobesked – då kommer hon tillbaka till Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!