Så ser Sanna Lundell och Wille Crafoords barn Olga ut idag

Sanna Lundell och Wille

Tillsammans med artisten och kompositören Wille Crafoord har journalisten Sanna Lundell dottern Olga Crafoord-Lundell.
Så här ser hon ut idag!

Journalisten Sanna Lundell har varit tillsammans med skådespelaren Mikael Persbrandt i över 15 år. Tillsammans har de barnen Igor, Lo, och Fox, och från ett tidigare förhållande har Sanna även ett fjärde barn. Ihop med sångaren Wille Crafoord har hon nämligen dottern Olga Crafoord-Lundell.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Den traumatiska resan med dottern Olga

Sanna var bara 19 år när hon träffade Wille, men då han var mycket äldre kastades hon snabbt in i vuxenlivet. I Mama-podden berättar hon:

LÄS OCKSÅ: Mikael Persbrandt om svalnande känslorna i relationen med Sanna Lundell

– I och med att jag träffade honom som var rätt färdig som vuxen, och levde det här strukturerade familjelivet, så kom jag in i det. Och där och då så kändes det inte främmande alls att bli mamma. Jag ska inte säga att det var planerat för det var det inte, men jag blev gravid och för mig var det helt självklart att behålla barnet.

Men förlossningen blev allt annat än enkel. När Sanna var gravid i vecka 30 började hon nämligen må väldigt dåligt, och efter att hon åkt in med ambulans konstaterades det att hon hade drabbats av listeria.

– Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv, så jag trodde verkligen att jag inte skulle överleva natten, berättar hon och fortsätter:

– Till slut kom de fram till att de skulle förlösa mig med akut kejsarsnitt för att barnets liv var i fara. Så de rullade in mig på operationsbordet och det var så surrealistsikt. Jag var inte särskilt stor, hade inte börja tänka på min förlossning och hade knappt heller förstått att jag skulle bli mamma. Och där låg jag och blev uppskuren och fick det här barnet utplockat och vaknade sen utan mage.

Läkarna sa sedan att dottern levde men att läget var kritiskt, men nu flera år senare kan man konstatera att allt ändå gick bra.

Såhär ser Olga Crafoord-Lundell ut idag

Idag har det gått 19 år sedan Olga kom till världen och på Sannas Instagram kan man ofta se de två umgås tillsammans. Senaste bilden hon la upp på dottern är ifrån när de sitter på en restaurang tillsammans. Under bilden på Olga skriver hon:

”Äta mezes på världens bästa Little Persia med min forever lillunge.”

I kommentarsfältet är det många som förundras över hur lik hon är Sanna Lundell.

”Vad lik hon är dig!”, skriver bland annat en följare.

Här är även bilder på Olga från hennes egna Instagram:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Rickard Olssons dotter Asta har vuxit upp – så ser hon ut idag

LÄS OCKSÅ: Kalle Moraeus dotter har växt upp – så ser hon ut idag

SENASTE NYTT!