Sanna Lundell i tårar – egna orden om okända hälsokampen

Sanna Lundell

Sanna Lundell talar nu ut om sin tidigare okända hälsokamp.
I ett inlägg på bloggen skriver hon om de brutala smärtor som drabbade henne efter jul.
”Den har blivit lite lite värre för varje dag”.

Sanna Lundell, 42, och Mikael Persbrandt, 57, har varit tillsammans i över 15 år. Tillsammans har de tre barn Igor, 14, Lo, 11, Fox, 2,5. Sedan tidigare har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell, 19, tillsammans med Willie Crafoord.

Sanna och Mikaels relation har inte alltid varit okomplicerad. Paret har gått skilda vägar flera gånger, för att sedan återförenas. Under större delen av relationen har de levt som särbos med separata boenden, men efter tio år kom den stora vändningen när de köpte en hästgård utanför Stockholm. Där bor de idag med barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna Lundells okända sjukdomskamp – egna orden om brutala smärtan

På Sannas blogg delar hon glatt med sig av uppdateringar gällande livet på gården. Det blir en hel del inlägg om barnen och djuren. Men i ett nytt inlägg berättar hon nu om den okända kamp hon nyligen genomgått. Det var strax efter jul som Sanna insåg att kroppen inte mådde helt bra.

”Efter annandagen smög sig en diffus smärta in och satte rot i min ländrygg. Den spred sig ner i höger ben och till slut hade jag en fullfjädrad, blossande och fullkomligt vidrig ischiasvärk som trots idoga försök till stretch och ryggövningar jag hittade på youtube vägrade att bli bättre. Den har blivit lite lite värre för varje dag. Så till den milda grad att jag tillslut drog slutsatsen att jag måste ha ett diskbråck”, skriver Sanna och fortsätter:

LÄS MER: Så ser Sanna Lundells dotter Olga ut idag

”Till slut fick jag ändan ur och ringde till Christian, en kiropraktor jag fått rekommenderad till mig. Jag stapplade dit förra onsdagen efter en biltur som var bland det mest bisarra jag varit med om smärtmässigt. Jag kunde alltså inte gasa utan att börja gråta typ.”

”Jag ville för några sekunder anmäla Christian”

Som tur var fick Sanna snabbt tid för hjälp och kiropraktorn kunde hitta källan till smärtan som däremot inte berodde på diskbråck.

”Christian gjorde en snabb koll av reflexer och rörlighet och konstaterade att det inte rörde sig om ett diskbråck. Bara extremt spänd sätesmuskulatur på grund av snedbelastat bäcken, uppfuckad bröstrygg och lite spänningar i nacken. Han knäckte och triggerpunktbehandlade. Dagen efter var värken 1000 resor värre och jag ville för några sekunder anmäla Christian till HSAN haha. Tur att jag inte gjorde det för exakt 48 timmar senare vaknade jag upp totalt smärtfri. Som att vakna inuti ett mjukt, fluffigt alldeles, alldeles underbart moln.”

LÄS OCKSÅ: SVT-tittarnas hårda kritik efter premiären av Fråga doktorn hälsa

LÄS OCKSÅ: Hen blir nya ICA-stig efter Loa Falkman – tittarnas spekulationer

SENASTE NYTT!