LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundell avslöjar lyckan – nytillskottet i familjen

23 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par länge och de har hunnit möta både mot och medgångar under förhållandets gång.
Nu berättar Sanna om tillskottet i familjen hemma på gården.
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Journalisten och tv- stjärnan Sanna Lundell, 43 har jobbat på olika håll genom åren. Som frilansare har hon jobbat för bland annat Aftonbladet, Mama och Hennes.

Hon arbetade även för Sveriges radio i P1 2015, och blev samma år utplockad till vinterpratare. Hon har även utsetts till årets mamma av Mama och har en podden INTE DIN MORSA tillsammans med Ann Söderlund, 50.

Sanna är också, sedan 2005, i en relation med Mikael Persbrandt, 58 och tillsammans har de tre sönerIgor, 16, Lo, 12, och Fox, 4.

Idag spenderar sanna mycket tid på gården i Nynäshamn som hon och Persbrandt äger. På den mysiga gården har de hästar, hundar och katter. Sanna delar ofta bilder på sin Instagram där vi kan se barnen leka på gården men även alla djuren de har.

Annons

Det fartfyllda livet på gården

Huvudbyggnaden till gården är på nästan 500 kvm med elva rum, kök och tre våningar. Det är främst Sannas intresse för djur som var anledningen till att hon och Persbrandt köpte fastigheten.

Med flera hästar erbjuder Sanna även kurser i Natural Horsemanship som präglas av att man utgår från hästens språk, flockgemenskap och beteende, som Sanna berättar i ett inlägg på Instagram.

Det verkar vara flera av hennes följare på Instagram som är intresserad av kursen och tycker att det låter kul.

”Superbra kurs!!!”, skriver en och ”Hoppas att det blir någon mer sådan kurs, skulle verkligen tycka om det”, skriver en annan.

I och med den stora gården verkar familjen inte ha något problem utökning. Med flera hästar, hundar, katter och barn berättar Sanna att det nu ska tillkomma en till familjemedlem!

Tillskottet i familjen

Sanna delade igår ett inlägg där hon visade bilder på vad som komma skall. Under bilden skriver hon ”Inte bara lite sommarrund”.

Det är nämligen Ninna som ska föda och Sanna berättar om lyckan i inlägget.

”Åh, min Ninna!!! Inte bara lite sommarrund…Lilja ska bli storasyster till liten fölis nästa midsommar!!!”, vidare skriver Sanna, ”Älskar älskar älskar er. Ett litet föl ska alltså komma.

Superroligt och stort grattis!

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons